|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חח איזה שטויות אנשים פה מדברים..
קודם כל..אין דבר כזה "אי אפשר להכנס" אם הם רוצים אותך לא משנה אם ישך פרופיל קרבי או לא קרבי או 3 יחידות או לא יודע מה. יש להם מבחנים מיוחדים בשביל אנשים עם פרופיל קרבי, ולזה יש להם מכסה של 4 אנשים במחזור אם אני לא טועה. אם יש לכם פרופיל קרבי עדיף לכם לנסות להתקבל ליחידות מיחשוב במודיעין, הסיכוי שתתקבלו יותר טוב. יש כאן כל כך הרבה אשכולות שיש בהן את אותן שאלות כל הזמן..למה לא לחפש קצת?=\ |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש פה הרבה שטויות..
בקיצור בשביל ממר"ם אתה צריך פרופיל 64, ב72 אתה הולך לטנק.. ולממר"ם לא צריך שום ידע במחשבים, רק ידע במתמטיקה ואנגלית (5 יחידות), ואין לך מה לשקר בראיון כי הם מקבלים את הנתונים מבית הספר, שתדע שהם צריכים למלא כל מחזור בערך 250 איש לממר"ם, אז בהצלחה, כמובן האפשרות השניה זה עתודה ואז.. אחי היה בממר"ם והיה עם פרופיל 97.. אז בשבילך אני אחד שיודע..
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אם תצליח להיגע לשמה יהיה לך שירות מאוד מאוד מהנה .. שיהיה בהצלחה
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אפשר להגיד שכן חוץ ממני אני לא ממש נחשב רבל 2 חברים שלי שירתו שמה הם אומרים ליגה של בסיס אחלה תנאים .. וכמובן בלי לדבר על מה שזה יתן לך לעתיד
# 6 |
הוסטסניון
|
זה קשור אך ורק לפרופיל נקודה.
שיהיה לך את הידע הכי הגדול בעולם...לא יעזרו כלום. צבא - מרובעים |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אז כמו שאמרתי אני מחפש דרכים להוריד פרופיל מ72 ל64... , ותודה לכל מי שהגיב וניסה לעזור.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שאלה , אני לומד 10 יחידות מחשבים 5 פיסיקה 5 מתמטיקה ו5 אינגליש..
איך אני מקבל זימון? גמני קיבלתי צו ראשון..יש מצב בגלל פרופיל גבוה שיקחו אותי לקרבי? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|