|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
בואנ'ה אחד הדפדפנים!
רואים הרבה יותר מהחלון,יש חלונות שראיתי שבקושי גוללים,הדפים טסים ושילוב החלונות המעולה-שורת הכתובת היא גם שורת חיפוש והשורה העליונה מרכזת הטאבים-גאוני! הדפדפן הראשי שלי!
# 22 |
חבר וותיק
|
אני נשאר עם FF
אין משהו מיוחד |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
נחמד ביותר...
![]() הוא עובד ממש ממש ממש מהר.. ד"א לא אפכפת לי שיאסוף עליי מידע, זה לא שאני שב"כ או משהו חח... אם זה עוזר להם, אז סבבה... אחלה דפדפן, אבל משום מה נראה לי שאני אחזור לFF... |
![]() |
![]() |
# 24 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
עובד לי יותר מהר מכל דפדפן על המחשב (IE6,IE7,FF,OPERA)..
נוח מאוד לשימוש (כן..מזכיר את FF3 מאוד).. כשהוא יצא בגרסה סופית הוא כנראה יהיה דפדפן ברירת המחדל שלי (במקום הIE6 הישן והטוב)... אגב, למתכנתים (או כל מי שנהנה להסתכל בקוד מקור)..ראיתם את הצפיית מקור אצלו?..פשוט איכותי.. (הכוונה היא ל"קונסולת JAVASCRIPT").. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
אני מאוד אהבתי אותו
![]() הדבר שהכי אהבתי זה התוסף סטייל firebug של הדפדפן החדש. עכשיו צריך תוסף מקבלי לgreasemoney ויש מצב שאני עובר מFF ![]() וגם למי מכם שאוהב לגלוש באתרי web2.0 הבדלי המהירות בין הדפדפן של גוגל לFireFox בהחלט מורגשים.. המנוע החדש של javascript בgoogle chrome והעובדה שjavascript מתורגמת לקוד בינארי ישר בהחלט מציג הבדלים מרשימים עריכה: בדיקה קצרה העלתה שבchrome אין עדיין console ![]() Last edited by Kfir.G; 03-09-08 at 18:50.. |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
עדיין לא עברו 24 שעות מאז היציאה של הדפדפן וחוקר ישראלי כבר מצא פירצה לדפדפן הכרום החדש של גוגל
http://it.themarker.com/tmit/article/4365
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 28 |
חבר על
|
דפדפן ענק.
הפך לדפדפן ברירת המחדל שלי בקלות. הוא נוח,מציג קוד מקור בצורה מעולה והחשוב כל הוא מהיר בטירוף.
# 29 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 30 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עצם זה ש IE 6+7 ו FF 3 ומעלה מראה כמה פריצות ושינויים היו בגירסאות..יש זמן עד שאני ישמע שהוא מושלם ולא בטא ואז אני יעבור
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|