הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 11-07-08, 16:03   # 21
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits צפה בהודעה
על בסיס מה אתה אומר זאת? על בסיס זה שאתה חושב כך? - סימביאן היא היא מערכת מעולה, ומה שחשוב בה שהיא גם פתוחה. לעומת המערכת ההפעלה של האייפון שהיא סגורה, ופריצה היא עדיין לא חוקית אם לא ידעת, ובלי פריצה היא לא ממש שווה .
ממשק פיתוח מלא + ארבעה כלים עיקריים לבדיקת הישומים ניתנים להורדה בחינם. במידה ואתה מעוניין באפשרות להריץ את האפליקציות על מכשירים בעצמך, מדובר בעלות סמלית לחלוטין. כל אחד יכול לפתח כל אפליקציה שמתחשק לו ולהפיץ אותה בחינם (במידה וזה מה שהוא רוצה). במיוחד מכוון ומדובר ב-Xcode, כל אפליקציה המיועדת ל-OS X (ויחד עם התאימות שהתפתחה לה במשך השנים, גם Windows) יכולה לעבור התאמה פשוטה למדי (מבחנים בשטח הראו איך משחקי 3D מלאים עם אינסוף מפות, ממשקים, תמונות ומידע, הותאמו תוך פחות משבוע) ל-iPhone.
המערכת בהרבה יותר מתקדמת מכל מערכת Symbian OS ובמיוחד מבחינת הרחבה.
  Reply With Quote
ישן 11-07-08, 20:09   # 22
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
ממשק פיתוח מלא + ארבעה כלים עיקריים לבדיקת הישומים ניתנים להורדה בחינם. במידה ואתה מעוניין באפשרות להריץ את האפליקציות על מכשירים בעצמך, מדובר בעלות סמלית לחלוטין. כל אחד יכול לפתח כל אפליקציה שמתחשק לו ולהפיץ אותה בחינם (במידה וזה מה שהוא רוצה). במיוחד מכוון ומדובר ב-Xcode, כל אפליקציה המיועדת ל-OS X (ויחד עם התאימות שהתפתחה לה במשך השנים, גם Windows) יכולה לעבור התאמה פשוטה למדי (מבחנים בשטח הראו איך משחקי 3D מלאים עם אינסוף מפות, ממשקים, תמונות ומידע, הותאמו תוך פחות משבוע) ל-iPhone.
המערכת בהרבה יותר מתקדמת מכל מערכת Symbian OS ובמיוחד מבחינת הרחבה.

"ואתה מעוניין באפשרות להריץ את האפליקציות על מכשירים בעצמך, מדובר בעלות סמלית לחלוטין." - סמלית או לא, זה עולה כסף.
מערכת סימביאן היא מערכת מעולה, ועוד פעם - היא פתוחה - כך שהמתכנתים מכירים אותה מכל צדדיה.
עוד דבר, בכלל ראית את סימביאן בהרצת משחקי 3D? אני בטוח שלא, אז אל תדבר שטויות.
דבר אחרון, היית קונה אייפון בלי פריצה? תתחשב בעובדה שלא יהיה לא עברית ולא תוכל להתקין הרבה משחקים / תוכנות בחינם (תוכל רק מאפ סטור) - אני בטוח ב100 אחוז שלא, ומי שיאמר אחרת, פשוט משקר.
  Reply With Quote
ישן 11-07-08, 20:30   # 23
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
"ואתה מעוניין באפשרות להריץ את האפליקציות על מכשירים בעצמך, מדובר בעלות סמלית לחלוטין." - סמלית או לא, זה עולה כסף.
מערכת סימביאן היא מערכת מעולה, ועוד פעם - היא פתוחה - כך שהמתכנתים מכירים אותה מכל צדדיה.
עוד דבר, בכלל ראית את סימביאן בהרצת משחקי 3D? אני בטוח שלא, אז אל תדבר שטויות.
דבר אחרון, היית קונה אייפון בלי פריצה? תתחשב בעובדה שלא יהיה לא עברית ולא תוכל להתקין הרבה משחקים / תוכנות בחינם (תוכל רק מאפ סטור) - אני בטוח ב100 אחוז שלא, ומי שיאמר אחרת, פשוט משקר.
אתה פולט שטויות. כשעובדים עם Symbian OS יש צורך בממשק פיתוח צד שלישי, פלטפורמת פיתוח צד שלישי והרבה חומרה מותאמת אישית. הפיתוח ה"חופשי" עולה לא מעט כסף, גם אם אתה מפיץ את האפליקציות ללא תשלום. Apple מספקים לך ממשק פיתוח בחינם וגובים תשלום ($99 וזהו!) על האפשרות לתקשורת עם המכשיר עצמו עם לא יותר ממה שמגיע בקופסה. רק הפלטפורמה לבד יכולה לעלות מאות דולרים למכשיר תואם עם Symbian OS, וכל מה שמגיע ללא תשלום גם מגיע מ-Apple.
ראיתי מערכת Symbian OS? אני עובד איתה במספר גרסאות על מכשירים שונים. ראיתי כל מה שראית ועוד קצת, כולל אפליקציות מותאמות אישית.
"פריצה" או מה שלא תטען, בסופו של דבר אתה נתפס לקטנות ודברים לא קשורים (לדיון הזה לפחות). ה-iPhone הוא פלטפורמה הרבה יותר נוחה לפיתוח, נקודה.

ד"א, אם היית קורא קצת היית מודע לעובדה שישנה אפשרות להפיץ ישומים ללא שימוש ב-App Store. נכון, אכן יש צורך באפליקציה מסוימת של Apple, אבל אם זה אפשרי, תוך כמה ימים תראה דרך חלופית (וחינמית) לסיפור. ולא, זה לא יהיה "פריצה", אלא אפליקציה חלופית.
  Reply With Quote
ישן 11-07-08, 20:53   # 24
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
אתה פולט שטויות. כשעובדים עם Symbian OS יש צורך בממשק פיתוח צד שלישי, פלטפורמת פיתוח צד שלישי והרבה חומרה מותאמת אישית. הפיתוח ה"חופשי" עולה לא מעט כסף, גם אם אתה מפיץ את האפליקציות ללא תשלום. Apple מספקים לך ממשק פיתוח בחינם וגובים תשלום ($99 וזהו!) על האפשרות לתקשורת עם המכשיר עצמו עם לא יותר ממה שמגיע בקופסה. רק הפלטפורמה לבד יכולה לעלות מאות דולרים למכשיר תואם עם Symbian OS, וכל מה שמגיע ללא תשלום גם מגיע מ-Apple.
ראיתי מערכת Symbian OS? אני עובד איתה במספר גרסאות על מכשירים שונים. ראיתי כל מה שראית ועוד קצת, כולל אפליקציות מותאמות אישית.
"פריצה" או מה שלא תטען, בסופו של דבר אתה נתפס לקטנות ודברים לא קשורים (לדיון הזה לפחות). ה-iPhone הוא פלטפורמה הרבה יותר נוחה לפיתוח, נקודה.

ד"א, אם היית קורא קצת היית מודע לעובדה שישנה אפשרות להפיץ ישומים ללא שימוש ב-App Store. נכון, אכן יש צורך באפליקציה מסוימת של Apple, אבל אם זה אפשרי, תוך כמה ימים תראה דרך חלופית (וחינמית) לסיפור. ולא, זה לא יהיה "פריצה", אלא אפליקציה חלופית.
תמיד יש תוכנות המאפשרות חינם, בצורה חוקית.
אפל מספקים לך אפשרות לתכנות ב100 דולר, ותאמין לי גם אם צריך לשלם על סמביאן - על פיתוח , זה הרבה פחות.
בקטע של הפריצה אתה מדבר שטויות, וזה ממש לא "נתפס לקטנות".
תן דוג' לפחות, לבסס את דבריך - אם אפל מתעסקת באייפון כמו באייפוד, אין לך אפשרות חוקית לעשות דבר כזה(להתקין משחקים / תוכנות ).
ואני מבקש שתפסיק להגיב כי אני פתחתי את הדיון כדי להודיע שיש אייפון חדש בחנויות, זהו.

Last edited by Amits; 11-07-08 at 20:58..
  Reply With Quote
ישן 11-07-08, 20:59   # 25
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

אני נוטה להסכים עם שני הצדדים.

מצד אחד, באמת באינטרסים של Apple לתת סביבת פיתוח למשתמשים שרוצים לתכנת אפליקציות מותאמות אישית ולכן הם באמת עושים את זה ובגלל זה, באמת יש למכשירים של Apple הרבה פוטנציאל מהבחינה הזאת. מצד שני, באופן יחסי כרגע יש יותר תוכנות מותאמות לסימביאן מאשר תוכנות שמותאמות לאייפון, בגלל שמכשירי האייפון הם יחסים חדשים (מתי יצא האייפון הראשון? לפני שנה?) לעומת הסימביאן שקיימת כבר מספר שנים.

שורה תחתונה, אני מאמין שבעתיד ארכוש אייפון, אבל אחכה עם זה עד שהעניין יתחיל להיות פחות גימיקי ויותר פרקטי.
מה גם שבלי שום קשר, תמיד בגרסאות החדשות יש באגים קריטיים (אם אני לא טועה כבר דווח על באג כזה על המכשיר החדש).
  Reply With Quote
ישן 11-07-08, 21:15   # 26
Daniel
אחראי פורום

מיני פרופיל

Daniel לא מחובר  

אני ממש לא מבין גדול בקטע - אבל מניסיון, אני שמעתי מהרבה אנשים - וחוויתי בעצמי. ברגע שיש בסימביאן גם עיבוד קול - וגם עיבוד 3D/תמונה מסובך = מגיב באופן מאוד איטי.
  Reply With Quote
ישן 11-07-08, 21:15   # 27
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
תמיד יש תוכנות המאפשרות חינם, בצורה חוקית.
אפל מספקים לך אפשרות לתכנות ב100 דולר, ותאמין לי גם אם צריך לשלם על סמביאן - על פיתוח , זה הרבה פחות.
בקטע של הפריצה אתה מדבר שטויות, וזה ממש לא "נתפס לקטנות".
תן דוג' לפחות, לבסס את דבריך - אם אפל מתעסקת באייפון כמו באייפוד, אין לך אפשרות חוקית לעשות דבר כזה(להתקין משחקים / תוכנות ).
ואני מבקש שתפסיק להגיב כי אני פתחתי את הדיון כדי להודיע שיש אייפון חדש בחנויות, זהו.
Symbian מספקים לך SDK חינם, זהו. גם Apple מספקים לך SDK חינם + דברים נוספים שנחוצים לפיתוח. מספיק ברור? אני לא אגיב יותר, אבל לא משנה מה תגיד, העובדה היא שאתה טועה.
  Reply With Quote
ישן 11-07-08, 22:00   # 28
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MasterT צפה בהודעה
אני ממש לא מבין גדול בקטע - אבל מניסיון, אני שמעתי מהרבה אנשים - וחוויתי בעצמי. ברגע שיש בסימביאן גם עיבוד קול - וגם עיבוד 3D/תמונה מסובך = מגיב באופן מאוד איטי.
רואים שלא ניסית NGAGE.
בכל אופן, סימביאן היום יותר טוב, ואני בכלל לא מבין למה אנחנו מדברים על סביבת פיתוח, שזה עניין של מתכנתים בלבד, ולא נוגע לכולם.
אני לא הולך להגיב יותר לדברים הנאמרו באשכול, לילה טוב לכולם.
  Reply With Quote
ישן 11-07-08, 22:36   # 29
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

נוטה להסכים עם הצד שמצדד באייפון, יש לי אייפון, והתנסיתי בn95, ואהבתי את האייפון יותר, ולא, לא בגלל סביבות פיתוח, או בגלל התוכנות שכלולות במערכת הפעלה אלא שAPPLE הכינו מוצר איכותי, שכל הדברים הקטנים, למרות שקיימים בהמון מכשירים אחרים, פעולים בצורה נחמדה ומושכת, כל האפקטים והפרטים הקטנים עושים את האייפון למכשיר שכיף לעבוד איתו. ואף מילה יותר

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 12-07-08, 22:06   # 30
amirs_5
הוסטסניון

amirs_5's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל amirs_5 Send a message via Skype™ to amirs_5

amirs_5 לא מחובר  

ואיי הוא כזה מגרה !!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח

יאוו כ"כ באלי , אבל בגלל שזה דור שלישי אז החברות הסלולריות יקחו 20 שקל בחודש לא ? [ על השימוש בזה.. :S ]

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום