|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המערכת בהרבה יותר מתקדמת מכל מערכת Symbian OS ובמיוחד מבחינת הרחבה. |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
"ואתה מעוניין באפשרות להריץ את האפליקציות על מכשירים בעצמך, מדובר בעלות סמלית לחלוטין." - סמלית או לא, זה עולה כסף. מערכת סימביאן היא מערכת מעולה, ועוד פעם - היא פתוחה - כך שהמתכנתים מכירים אותה מכל צדדיה. עוד דבר, בכלל ראית את סימביאן בהרצת משחקי 3D? אני בטוח שלא, אז אל תדבר שטויות. דבר אחרון, היית קונה אייפון בלי פריצה? תתחשב בעובדה שלא יהיה לא עברית ולא תוכל להתקין הרבה משחקים / תוכנות בחינם (תוכל רק מאפ סטור) - אני בטוח ב100 אחוז שלא, ומי שיאמר אחרת, פשוט משקר. |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ראיתי מערכת Symbian OS? אני עובד איתה במספר גרסאות על מכשירים שונים. ראיתי כל מה שראית ועוד קצת, כולל אפליקציות מותאמות אישית. "פריצה" או מה שלא תטען, בסופו של דבר אתה נתפס לקטנות ודברים לא קשורים (לדיון הזה לפחות). ה-iPhone הוא פלטפורמה הרבה יותר נוחה לפיתוח, נקודה. ד"א, אם היית קורא קצת היית מודע לעובדה שישנה אפשרות להפיץ ישומים ללא שימוש ב-App Store. נכון, אכן יש צורך באפליקציה מסוימת של Apple, אבל אם זה אפשרי, תוך כמה ימים תראה דרך חלופית (וחינמית) לסיפור. ולא, זה לא יהיה "פריצה", אלא אפליקציה חלופית. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אפל מספקים לך אפשרות לתכנות ב100 דולר, ותאמין לי גם אם צריך לשלם על סמביאן - על פיתוח , זה הרבה פחות. בקטע של הפריצה אתה מדבר שטויות, וזה ממש לא "נתפס לקטנות". תן דוג' לפחות, לבסס את דבריך - אם אפל מתעסקת באייפון כמו באייפוד, אין לך אפשרות חוקית לעשות דבר כזה(להתקין משחקים / תוכנות ). ואני מבקש שתפסיק להגיב כי אני פתחתי את הדיון כדי להודיע שיש אייפון חדש בחנויות, זהו. Last edited by Amits; 11-07-08 at 20:58.. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
אקס מנהל
|
אני נוטה להסכים עם שני הצדדים.
מצד אחד, באמת באינטרסים של Apple לתת סביבת פיתוח למשתמשים שרוצים לתכנת אפליקציות מותאמות אישית ולכן הם באמת עושים את זה ובגלל זה, באמת יש למכשירים של Apple הרבה פוטנציאל מהבחינה הזאת. מצד שני, באופן יחסי כרגע יש יותר תוכנות מותאמות לסימביאן מאשר תוכנות שמותאמות לאייפון, בגלל שמכשירי האייפון הם יחסים חדשים (מתי יצא האייפון הראשון? לפני שנה?) לעומת הסימביאן שקיימת כבר מספר שנים. שורה תחתונה, אני מאמין שבעתיד ארכוש אייפון, אבל אחכה עם זה עד שהעניין יתחיל להיות פחות גימיקי ויותר פרקטי. מה גם שבלי שום קשר, תמיד בגרסאות החדשות יש באגים קריטיים (אם אני לא טועה כבר דווח על באג כזה על המכשיר החדש). |
![]() |
![]() |
# 26 |
אחראי פורום
|
אני ממש לא מבין גדול בקטע - אבל מניסיון, אני שמעתי מהרבה אנשים - וחוויתי בעצמי. ברגע שיש בסימביאן גם עיבוד קול - וגם עיבוד 3D/תמונה מסובך = מגיב באופן מאוד איטי.
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל אופן, סימביאן היום יותר טוב, ואני בכלל לא מבין למה אנחנו מדברים על סביבת פיתוח, שזה עניין של מתכנתים בלבד, ולא נוגע לכולם. אני לא הולך להגיב יותר לדברים הנאמרו באשכול, לילה טוב לכולם. |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
מ.תיכנות
|
נוטה להסכים עם הצד שמצדד באייפון, יש לי אייפון, והתנסיתי בn95, ואהבתי את האייפון יותר, ולא, לא בגלל סביבות פיתוח, או בגלל התוכנות שכלולות במערכת הפעלה אלא שAPPLE הכינו מוצר איכותי, שכל הדברים הקטנים, למרות שקיימים בהמון מכשירים אחרים, פעולים בצורה נחמדה ומושכת, כל האפקטים והפרטים הקטנים עושים את האייפון למכשיר שכיף לעבוד איתו. ואף מילה יותר
![]() |
![]() |
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
ואיי הוא כזה מגרה !!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח
יאוו כ"כ באלי , אבל בגלל שזה דור שלישי אז החברות הסלולריות יקחו 20 שקל בחודש לא ? [ על השימוש בזה.. :S ]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|