|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
נראה מקצועי אבל אני לא רואה את עתיד האתר.
|
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
תכנות מעולה,
עיצוב מרשים ויפה מאוד. לדעתי תצטרך להוסיף יותר תפריטים, ותוכן אל האתר. מתי הפורום יעלה? בהצלחה,10 \ 10 . |
![]() |
# 23 |
Winner
|
Hezi Ovadia, הפורום כבר עלה, הוספתי והמון תוכן.
|
![]() |
# 24 |
חבר חדש
|
עיצוב טוב,בהצלחה.
|
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא מצליח לראות את האתר.
הוא לא נפתח לי.. |
![]() |
# 26 |
אחראי פורום
|
קידוד פוטושופ ו-IFRAMEים.. שלח לי ה"פ עם ה-PSD אם תרצה, ואני אקדד לך בחינם ב-DIVים, SPANים, ו-CSS. ב
|
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
מסטרT, מה רע בקידוד של פוטושופ? הוא מאוד פשוט ונוח!
האופטימיזציה לא תהיה טובה, כי תגי הMETA לא איכותיים ולא מספקים את המידע הדרוש, ויש IFRAMים, מה שבכלל יבלגן הכל. |
![]() |
# 28 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
מכאן זה מתפצל, טבלאות = הרבה קוד = לא טוב למנועי החיפוש(יותר מידי קוד, יחס לא רציונאלי בין קוד לטקסט). = טבלאות = זמן טעינה ארוך = הרבה קוד = הרבה תעבורה. קידוד פוטושופ = הרבה הרבה הרבה תמונות. יש בעמוד.... 30 תמונות? אפשר לדאוג שזה יהיה 2-4 תמונות.. לוגו. פינה אחת(אם לא רוצים להשתמש בקלאס בג'אווה סקריפט) פינה שניה(כנ"ל) זה 3 תמונות, לעומת 30-40 תמונות שבעמוד. וגם מה שאמרתי בעמוד - לא כולל את ה-5 תמונות שאפשר להעביר ביניהם. ככה שבמקום 35-45, יש 8 תמונות. ..., מקווה שהבהרתי את נקודתי. |
|
![]() |
# 29 |
חבר על
|
אם סתם ככה להיכנס במבט מחופף לאתר, אז הוא יכול להיות נחמד.
אבל לאלו שמתעניינים במשחק ורוצים להישאר באתר-הוא ממש לא משהו. קודם כל את העיצוב אפשר לעשות יותר טוב ולא כזה פשוט ואת האמת לא מעניין. להכניס הרבה יותר מידע ועוד דברים, וגם פורום אם תרצה. לסדר את הכל ושלא יראה כמו משהו שהכנת בשתי שניות בתוכנה כלשהי. הכל כזה פשוט ואין שם משהו שבאמת ישמוך את הגולשים או יעניין אותם, ואני מתכוון להכל, אם זה עיצוב יפה ונוח, או מערכת טובה, מידע ועוד. |
![]() |
# 30 |
Whatever
|
אין להקפיץ,
האשכול ננעל.
|
|