|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
Winner
|
אישה עם אופי מגעיל לא סובל אותה , חושבת רק על עצמה ובכיינית
חבל שזכתה מושיק / קפון / גיא היו צריכים לזכות אה דרך אגב הרג אותי שקפון כזה נעלב שדן הרג את קוריצה כאילו הוא הרג את אחותו או משו תביאו לי תרנגולת אני חותך לה את הראש עם מספריים מה הבעייה פה אני לא מבין |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
האתר של נענע שובר שיאים בישראל בכמות התעבורה בזמן לדקה
הוא מתחסל במהירות אדירה XD |
![]() |
# 23 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואריה היית מתחיל עם השורה האחרונה שרשמת בהתחלה כי התחלת להפחיד אותי ![]() אנחנו ביחד זה צוות מנצח. |
|
![]() |
# 24 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
גועל נפש.. מה הבעיות שלו? חש ![]() |
|
![]() |
# 25 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
האמת היא?
הופתעתי, הייתי בטוח (ושלחתי אסאמסים לכל העולם ש"יאללה שייקח את הג'יפ ושיפסיקו לחפור") שנועם זוכה. היה לי מוזר שהיה כ"כ הרבה אנשים בהיכל נוקיה, שהם לא פירסמו דרך לקנות כרטיסים.. לפחות אבל חלאת האדם הזה לא זכה, בנאדם שמאבד צלם אנוש כדי לשחק את המשחק הוא לא אסטרתג גדול, הוא אדם מסכן. (וכל הקטע שהוא אומר שאתם לא מכירים אותי, זה רק המשחק..פשוט משעשע) אני מתחבר לעידן דווקא, אני חושב שמישהו היה צריך לתת את הסטירה הזאת לדן.. וטוב שדן לא עלה על הפרק בכלל.. יאללה, נקווה שהעונה הבאה תהיה טובה יותר. ערוץ 10 בהחלט מראה שהוא פה ויכול להילחם בערוץ 2. |
![]() |
# 26 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה באמת המשחק, נראה לך ש"בחיים האמתיים" הוא ילך וישקר לאנשים ו"ידפוק" אותם? אווו, מילת הקסם, "אסטרטגיה", אין פה שום אסטרטגיה, כל הקטע במשחק הזה זה ליצור בריתות ולפרק מתי שצריך. |
|
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
דווקא פרסמו איפה לקנות כרטיסים..
מה אתה מזדהה עם עידן..מה אתה רציני? הוא איש מסכן.. הסטירה שהוא היה צריך לקבל הוא קיבל בגלל שלא הצביעו לו..עידן סתם עשה לעצמו פאדיחות. וכמו שאמרו מעליי..זה רק משחק.. |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
תכלס, היום חשבתי שעידן נהיה אוטיסט.
ראיתם איך הוא מדבר? כמו אדם עם בעיות. לדן היה מגיע לנצח, לא לנעמה. |
![]() |
# 29 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה אתה מצפה מהם שהם ידקלמו את מה שהם אומרים בעל פה ? אין שם חזרות בכלל. אז תבין את זה. |
|
![]() |
# 30 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
חבר המושבעים הם חבורה של מתייפייפים שאומרים שהם לא היו מלכלכים את הידיים.. ואף אחד לא יכול לדעת מה היה קורה אילו היה ממשיך. בתאכלס ללא דן הישרדות לא הייתה מצליחה כ"כ, הוא היחיד שהכניס פלפל למשחק ולא בא בשביל להיות בן אדם טוב. לכן לדעתי אם למישהו מגיע לזכות זה לדן.. נעמה בכלל לא עשתה כלום ובכלל, לחשוב שבמקום להיות עם אבא שלה שנפטר היא בחרה להתחרות על שטרות? זה מחליא אותי. ונעם? הוא הודח אי-שם באמצע הדרך, ורק השטות הגדולה והמיותרת בשם אי המתים החזיר אותו שלא בצדק למשחק. הישרדות זה משחק ומי שיודע להיכנס למשחק וכל מה שכלול בכך מגיע עד הסוף.. מי שנשאר עם הערכים שלו נשאר רק עם הערכים שלו.. זה המשחק, אין מה לעשות. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|