|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 21 |
Whatever
|
סביר להניח שליורוליג, ותעוף איפושהו בשלב הבתים.
# 22 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
Whatever
|
ציטוט:
המנהלת יכולה לשריין את מכבי, אבל אם המנהלת לא תרצה לשריין ויול"ב (פיב"א?) כן ירצו, המנהלת יכולה לעשות שמיניות ולא תוכל לשנות את ההחלטה. טוב נו, בקריאה שנייה לא טעית, סתם הוספתי על הדברים שלך ![]()
![]() |
# 24 | |
Winner
|
ציטוט:
ותפתחו ב11 חדשות הספורט .. תראו את חגיגות הניצחון של צסק"א מרוממה ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 26 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תוכל לקרוא על זה כאן(חיפוש קצר בגוגל): http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...D7%9C%22%D7%91 וכשזה יגמר (וגם כרגע..אבל זה לא רלוונטי בגלל החוזה של מכבי עם יול"ב עצמה...) עד 2010 יש למכבי חוזה עם המנהלת (ואולי גם זה התארך..אני לא בטוח) בגלל החלטת המנהלת לעשות פיינל פור.. תוכל לקרוא על זה כאן(חיפוש קצר בגוגל): http://www.salnews.com/new/news-open.asp?IDNews=15624 ציטוט:
הכי הרבה זה אולי חולון, שאין לה מתקן (אולם) על תקני יורוליג...אבל היא גם תצטרך לעשות תקציב יותר גדול..כי אם היא תשחק ב3 מסגרות כמו מכבי, היא תתפרק...זה שהיא מקום ראשון היום זה רק בגלל שלמכבי יש גם את היורוליג על הראש...עכשיו נגמר היורוליג..נראה מה יהיה.. מכבי את כל האליפויות השיגו בכבוד...אתה רוצה לפקפק בכך? לא היה שום מכירת משחקים כדי שמכבי תהיה אלופה..בניגוד לדברים שקרו בכדורגל כמובן.. ככה שחוזה עם המנהלת לעומת איפשור פיינל פור זה אולי הדבר הכי "פייר" שאפשר לעשות, למה שמכבי תסכן מיליונים בשנה בגלל שקבוצות אחרות שכל השאיפה שלהם זה לקחת אליפות (לא השתתפות במפעל אירופאי בכיר..אלא רק לקחת אליפות..בשביל התואר), יגנבו ממכבי אליפות במשחק אחד (וכן זה לגנוב...שים לב חוץ מהשנה כמה פעמים מכבי סיימה מקום שני בליגה...וגם השנה לא בטוח שהיא תסיים מקום שני), ככה שהבטחה למקום ביורוליג זה צודק..אלא אם כן יחזירו את זה לסדרת הטוב מ5 או 7...ואז שהאלופה תלך ליורוליג... |
||
![]() |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
אם הפועל חולון תישאר עם הסגל הנוכחי שלה גם בעונה הבאה , הם יכולים להגיע להישגים נאים מאוד.
אבל דורסמן אמר שאין לו מספיק כסף לזה ושהוא מחפש ספונסר. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
1. אני מודע לעובדה שמסינה חתם לעוד עונה בצסק"א! אבל זה לא אומר שאני לא הייתי רוצה לראות אותו על הקווים של מכבי.
2. מבולבל?.. נסביר את עצמי, הציפייה לקבל ממכבי רוח לחימה אחרת הייתה אכזבה למרות שזה היה צפוי התקווה לניצחון היסתכמה באכזבה אחת גדולה. 3. אני חושב שצביקה היה יכול לנהל את המחצית השניה קצת יותר טוב!.
# 29 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בקשר ל3, כשאין ברירה אין ברירה...הדבר היחיד שלדעתי היה טעות..זה אפילו לא לנסות לשים את בורשטיין על המגרש.. |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה מכבי עשתה הישג אדיר וזה מה שחשוב ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|