|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
אחראי פורום
|
אחח סנדוקן...אחד מהסדרות!! (יש לי מוקלט משהו כמו 4-5 פרקים...).
מייטימקס...גם אחת מהטובות...מת על הרשע שם (בנוי מעצמות). הנסיך המדליק מבלאייר - אחלה של סדרה !!! (ראיתי כשהיה בערוץ הילדים ולא בערוץ אחד). אגב זכרונות...ידעתם שבערך שבוע לסיום השביתה (חנוכה) היה בג'טיקס יום שלם של פאוור-רינג'רס העונה ה1? ראיתי ![]()
# 22 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חחחח גם לי יש וגיליתי שלעוד כמה חברים שלי חחח וכמעט על הכל עניתי נכון חח זה פשוט ענק אבל לא נולדתי באייטיז.. נולדתי בניינטיז (91) ווואלה אני זוכר כאן כמעט הכל.. בסדרות היה גם את קרמן סנטיאגו ועוד כמה שלא קופצים לי עכשיו שהיו פשוט סדרות מטורפות.. אני אישית הכי אהבתי את המומינים.. אגב לפי דעתי בסעיף של המשחקים חובה להוסיף את כל הרשימה הארוכה של המשחק קין...(1,2,3,4,5,6,7,8,9...) |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר על
|
ציטוט:
2) קראו לתוכנית סימבה חחחחח גם אני הייתי רואה אותה נראה לי שגם במבי היה שמה בתוכנית חחח תוכנית חזקה ביותר |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר מתקדם
|
שטויות , נולדתי ב94' ואני עניתי על 20 :P
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 26 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
וכן אכן משחקים נוסטלגים |
||
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והתמונה, אין ממש מה לתאר, תמונה ירוקה של דשא, יש מעין כלוב מאבנים בצד ובפנים יש שני אנשים מוזרים שמתרוצצים. והמבט על המשחק הוא מבט על כזה כמו במשחקים של פוקימון לגיים בוי (שגם זה אגב מעלה בי זכרונות ![]()
![]() |
# 28 | |
Авторитет
|
במבי:
![]() וגם אני ראיתי את הזה עם העלים .. רק שכחתי איך קוראים לזה. אגב, רובינזון קרוזו ![]()
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
חח זוכרים את אוליבר טוויסט ?
ומי שזוכר גם את עלובי החיים |
![]() |
![]() |
# 30 |
t tc tcp tcp/ip
|