|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מה אנשים עושים בשביל פרסום..
![]() זה לא שזה מסובך.. סתם מסוכן ומיותר. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
בניתי פעם טופס שליחה לאימייל אם הפונקציה mail(); ובקלות היה ניתן לזייף את הדומיין אבל זה נשלח אלי לגמייל, עשיתי אפייני ההודעה וזה הציג את הכתובת השרת האמיתית..
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה עושה מאיתנו צחוק? אל תגן על הבנאדם כי אתה מכיר אותו אישית. הבחור כתב שהוא שותף של נענע, האם זה נכון? ולמה הוא צריך לזייף כתובת מייל אם לא כדי להטעות אנשים? מי שמטעה אנשים לרווח אישי = אדם מפוקפק. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
חחח צחיהזה שיהיה בריא איזה שטויות יש לו
# 25 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
גם אני קיבלתי אימיילים דומים.
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
גם אם בן אדם יתן לי מיליון שקל בחודש אני לא יגן עליו אם הוא בן אדם חרא צודק שהוא לא צריך לזייף כתובות ולכתוב כאלה דברים שותף בנענע הוא לא אבל תנו לו לחשוב חחח ובקשר למכיר אישית אני מכיר הרבה אנשים אישית מי אמר שאני יגן עליהם? אולי אני שונא אותם? |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
צחי ביקש אני ארשום תגובה בשמו כי הוא לא יכול!.
"קודם כול אני מצטער על מה שאני שומע הבאתי ניהול לילד בפורם שלי והוא החליט לעשות את זה אני מצטער לשמוע את זה הילד טופל כול מי שנשלח אליו הודעה אני מצטער שיהיה לכם חג חנוכה שמח" ובקשר לפותח האשכול גם אני קבלתי אימילים דומים!.
# 28 | |||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
שמע לא רוצה להיכנס לזה.. אני כתבתי הודעה בשמו כי הוא אינו יכול וזה אותו צחי שהייתה לו חברת איחסון ונירא לי שעדין יש לו!.
# 30 |
Winner
|
מה אתם רוצים ממנו האדם רוצה להביא אנשים
באינטרנט הכל מותר ( לדעתי ) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|