הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 14-11-05, 22:22   # 21
Itamar
חבר פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Itamar שלח הודעה באמצעות MSN אל Itamar

Itamar לא מחובר  

למחיקה

העניין בסידור עם אסף.
אני אשמח שדיון זה ימחק.
תודה .

ישן 15-11-05, 00:10   # 22
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Itamar
העניין בסידור עם אסף.
אני אשמח שדיון זה ימחק.
תודה .

אולי זה ילמד אותך להבא לא לרוץ לפה על כל פיפס קטן .
פשוט תנסה ותתאמץ יותר להשיג את מנהל החברה , חבל שלכאן זה היה צריך להגיע .

בכל אופן אני חושב שחברת סייטים אכן חברה מקצועית ואמינה ואין כל סיבה לחשש על אמינותה .

ישן 15-11-05, 00:12   # 23
Nisan
חבר וותיק

מיני פרופיל

Nisan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
אולי זה ילמד אותך להבא לא לרוץ לפה על כל פיפס קטן .
פשוט תנסה ותתאמץ יותר להשיג את מנהל החברה , חבל שלכאן זה היה צריך להגיע .

בכל אופן אני חושב שחברת סייטים אכן חברה מקצועית ואמינה ואין כל סיבה לחשש על אמינותה .
ליאור , גם לך יש אלפיי ביקורות רעות אז עדיף שלא תדבר ,
קורא ליפעמים אין מה לעשות .

ישן 15-11-05, 01:25   # 24
SHeDoN
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס

מיני פרופיל

SHeDoN לא מחובר  

איתמר?
אתה באמת מפתיע אותי.

לא ענו לך מיום חמישי..ואתה רץ לפרסם פה ביקורת?..
על סמך מה הביקורת?.. על סמך שלא ענו לך?.. לא פגעו בך?.. האם ביררת בכלל למה זאב לא עונה, או בכלל האם הוא עבד דרך סייטים בע"מ?..

לא, רצת ישר לפרסם ביקורת בהוסטס (ואם כול הכבוד להוסטס, וזה שיש פורום ביקורות זה לא בשביל "לאתר את הבנאדם" זה בשביל ליידע נוכל או משהו שעשו לך אבל) אבל תשים לב - אתה ישר רצת לפרסם פה ביקורת כי "אתה לא תופס את הבנאדם", אתה יודע שיש מספיק סיבות למה אנשים לא עונים.

חבל,
פשוט חבל.

ישן 15-11-05, 02:22   # 25
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Nisan
ליאור , גם לך יש אלפיי ביקורות רעות אז עדיף שלא תדבר ,
קורא ליפעמים אין מה לעשות .

ממ .. מה הקשר לביקורות הרעות לבין מה שאיתמר כתב אתה מוכן להסביר לי ?
סה"כ אמרתי לו שאולי ילמד מזה לקח לא לרוץ לפורום במידה ומישהו לא עונה .

אני בעצמי נזהר לא להגיש ביקורת רעה אם לא עבר לפחות לפחות 4-5 ואפילו 6 ימי עבודה .
שייזהר גם הוא ..

בכל אופן , טוב שהסתיים .

ישן 15-11-05, 11:42   # 26
AlonMi
חבר על

מיני פרופיל

AlonMi לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי SITEAM
בוא נעמיד דברים על דיוקם:
1. זאב הוא לא מעצב בחברת סייטים, אלא מעצב פרילנסר שמקבל מאיתנו עבודות, אם יש.
2. לא ניסית ליצור איתי קשר אפילו פעם אחת, חוץ מאתמול ששלחת מייל דרך האתר, והוא הופנה ישירות לזאב
3. אלכס לא תומך בחברת סייטים אלא מישהו שלקח על עצמו להפנות אלינו לקוחות. למיטב ידיעתי הוא לא עבר הכשרת תמיכה אצלנו, לכן הוא לא תומך שלנו.
4. כל פרויקט שנכנס לחברה מנוהל באופן הבא: אני (אסף), או ליאור שותף שלי יוצרים קשר עם הלקוח, נשלחת הצעת מחיר עם לוגו החברה, הלקוח חותם עליה ויוצאים לדרך לאחר תשלום מקדמה. אני לא יודע מה זאב עשה עבורך, כיוון שזה לא עבר דרכנו (תהיה בטוח בכך, כי לעניות דעתי המחיר שקיבלת נמוך בהרבה ממה שהיית מקבל אם היית פונה "בצינורות המקובלים", דהיינו דרך האתר או ישירות לטלפון. כמו כן, זאב לא יידע אותי על העבודה הזו, שכן הוא לא מחויב לקבל פרויקטים דרכנו בלבד, כיוון שהוא לא עובד קבוע על משכורת, אלא פרילנסר על בסיס תשלום לפי פרויקט.

המסקנה שלי מכל הנתונים הללו היא שהביקורת היא על זאב ולא על סייטים, לכן אני מבקש שתערוך את ההודעה שלך.

בלי שום קשר, אפילו אם הפרויקט לא עבר דרך ההנהלה אבל אחד "העובדים" משתמש בשם החברה, אני מצפה לרצינות, לכן אני אדבר איתו על זה.

מקווה שתפתור את העניינים שלך עם זאב, אבל לנו אין שום קשר לנושא.

לילה טוב
אסף, הדרך בה הצגת את הדברים היא לרע, ולא לטוב. כלומר, במקרה וזאב היה מעצב מושלם, ודואג ללקוח עד תום התהליך, חברת Siteam היתה מקבלת ביקורת מצוינת. לפי דברייך, הביקורת הזו צריכה להיות מופנית לזאב, ולא אליכם.
אני לא רוצה שתבין אותי לא נכון, מבחינתי, Siteam ו-BasicNetworks הן החברות המובילות כאן מבחינת רצינות ועמידות, אך אתה חייב לקבל על עצמך את הביקורת, הן לטוב והן לרע. מה שכן, לשמחתי ראיתי שבסוף ההודעה אמרת שתדבר איתו על העניין, הייתי יכול לחסוך במילים בהתחלה, ופשוט להגיד את המשפט הזה. לעניות דעתי זה היה מראה את החברה באורח רציני הרבה יותר.

תודה ויום טוב,
אלון.

ישן 15-11-05, 12:01   # 27
SITEAM
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

SITEAM's Avatar

מיני פרופיל

SITEAM לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי AlonMi
אסף, הדרך בה הצגת את הדברים היא לרע, ולא לטוב. כלומר, במקרה וזאב היה מעצב מושלם, ודואג ללקוח עד תום התהליך, חברת Siteam היתה מקבלת ביקורת מצוינת. לפי דברייך, הביקורת הזו צריכה להיות מופנית לזאב, ולא אליכם.
אני לא רוצה שתבין אותי לא נכון, מבחינתי, Siteam ו-BasicNetworks הן החברות המובילות כאן מבחינת רצינות ועמידות, אך אתה חייב לקבל על עצמך את הביקורת, הן לטוב והן לרע. מה שכן, לשמחתי ראיתי שבסוף ההודעה אמרת שתדבר איתו על העניין, הייתי יכול לחסוך במילים בהתחלה, ופשוט להגיד את המשפט הזה. לעניות דעתי זה היה מראה את החברה באורח רציני הרבה יותר.

תודה ויום טוב,
אלון.
אז פספסת את הכוונה שלי.
ברור שאם זאב היה מעצב מושלם ועשה עבודה לא דרך החברה אז הקרדיט מגיע רק לו.
אני גם לא הייתי מוסיף את האתר לרשימת הלקוחות שלנו.

במקרה של ביקורת טובה, הייתי אומר תודה, אבל הפרויקט לא נעשה דרכנו לכן הקרדיט לא מגיע לנו.
במקרה הזה, הביקורת באמת צריכה להיות מופנית לזאב (וגם לי יש כמה דברים להגיד לו בנושא הזה), כי הלקוח לא עבר דרכנו ולפי מה שהבנתי משיחה איתו, גם הוטעה ע"י זאב.
אגב, אם תשאל את איתמר לגבי עניין הביקורות, תיווכח שגם ביקורת טובה שהוא נתן על מישהו אחר שכביכול קשור אלינו, לא לקחתי לעצמי.
אני קיבלתי את הביקורת רק לאור העובדה שזאב הציג את עצמו כמעצב שלנו, מה שלא מדויק, ולכן לקחתי על עצמי לטפל בנושא הזה, ולפי מה שהבנתי, בינתיים לשביעות רצונו של איתמר.

מקווה שעכשיו הבנת את מטרת המגילה שכתבתי בהתחלה.

ישן 15-11-05, 12:05   # 28
Roy|Gillex.net
Senior Member

מיני פרופיל

Roy|Gillex.net לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי AlonMi

תודה ויום טוב,
אלון.
כניראה שלא הבנת טוב ,
הוא אמר שאם הלקוח עובר דרכם - האחריות היא גם עליהם ולא רק על המעצב (אם קראתי נכון .)
ולהפך .

במקרה הזה - הלקוח פנה ישירות אליהם ולא דרכם (Siteam) אז האחריות היא רק של המעצב , ולא שלהם .

(לפי איך שקראתי את כל התגובות - ככה זה אמור להיות , במידה ואני טועה , תעירו לי . )

ישן 15-11-05, 12:06   # 29
AlonMi
חבר על

מיני פרופיל

AlonMi לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי SITEAM
אז פספסת את הכוונה שלי.
ברור שאם זאב היה מעצב מושלם ועשה עבודה לא דרך החברה אז הקרדיט מגיע רק לו.
אני גם לא הייתי מוסיף את האתר לרשימת הלקוחות שלנו.

במקרה של ביקורת טובה, הייתי אומר תודה, אבל הפרויקט לא נעשה דרכנו לכן הקרדיט לא מגיע לנו.
במקרה הזה, הביקורת באמת צריכה להיות מופנית לזאב (וגם לי יש כמה דברים להגיד לו בנושא הזה), כי הלקוח לא עבר דרכנו ולפי מה שהבנתי משיחה איתו, גם הוטעה ע"י זאב.
אגב, אם תשאל את איתמר לגבי עניין הביקורות, תיווכח שגם ביקורת טובה שהוא נתן על מישהו אחר שכביכול קשור אלינו, לא לקחתי לעצמי.
אני קיבלתי את הביקורת רק לאור העובדה שזאב הציג את עצמו כמעצב שלנו, מה שלא מדויק, ולכן לקחתי על עצמי לטפל בנושא הזה, ולפי מה שהבנתי, בינתיים לשביעות רצונו של איתמר.

מקווה שעכשיו הבנת את מטרת המגילה שכתבתי בהתחלה.
100%, בכל אופן אני מקווה שהבנת אותי, ולא חשבת שאמרתי את זה מתוך כוונה לעשות רע לחברה אלא להעלות טענה.. וכן, עכשיו הבנתי את המגילה.
אם הלקוח מרוצה, הכל מצוין.

ישן 15-11-05, 12:09   # 30
SITEAM
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

SITEAM's Avatar

מיני פרופיל

SITEAM לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי AlonMi
100%, בכל אופן אני מקווה שהבנת אותי, ולא חשבת שאמרתי את זה מתוך כוונה לעשות רע לחברה אלא להעלות טענה.. וכן, עכשיו הבנתי את המגילה.
אם הלקוח מרוצה, הכל מצוין.
הוא מרוצה שלקחתי את העניין לטיפולי. עדיין לא נפתר שום דבר...

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום