|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר פורום
|
למחיקה
העניין בסידור עם אסף.
אני אשמח שדיון זה ימחק. תודה ![]() |
![]() |
# 22 | |
חסום
|
ציטוט:
אולי זה ילמד אותך להבא לא לרוץ לפה על כל פיפס קטן . פשוט תנסה ותתאמץ יותר להשיג את מנהל החברה , חבל שלכאן זה היה צריך להגיע . בכל אופן אני חושב שחברת סייטים אכן חברה מקצועית ואמינה ואין כל סיבה לחשש על אמינותה . |
|
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קורא ליפעמים אין מה לעשות . |
|
![]() |
# 24 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
איתמר?
אתה באמת מפתיע אותי. לא ענו לך מיום חמישי..ואתה רץ לפרסם פה ביקורת?.. על סמך מה הביקורת?.. על סמך שלא ענו לך?.. לא פגעו בך?.. האם ביררת בכלל למה זאב לא עונה, או בכלל האם הוא עבד דרך סייטים בע"מ?.. לא, רצת ישר לפרסם ביקורת בהוסטס (ואם כול הכבוד להוסטס, וזה שיש פורום ביקורות זה לא בשביל "לאתר את הבנאדם" זה בשביל ליידע נוכל או משהו שעשו לך אבל) אבל תשים לב - אתה ישר רצת לפרסם פה ביקורת כי "אתה לא תופס את הבנאדם", אתה יודע שיש מספיק סיבות למה אנשים לא עונים. חבל, פשוט חבל. |
![]() |
# 25 | |
חסום
|
ציטוט:
ממ .. מה הקשר לביקורות הרעות לבין מה שאיתמר כתב אתה מוכן להסביר לי ? סה"כ אמרתי לו שאולי ילמד מזה לקח לא לרוץ לפורום במידה ומישהו לא עונה . אני בעצמי נזהר לא להגיש ביקורת רעה אם לא עבר לפחות לפחות 4-5 ואפילו 6 ימי עבודה . שייזהר גם הוא .. בכל אופן , טוב שהסתיים . |
|
![]() |
# 26 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני לא רוצה שתבין אותי לא נכון, מבחינתי, Siteam ו-BasicNetworks הן החברות המובילות כאן מבחינת רצינות ועמידות, אך אתה חייב לקבל על עצמך את הביקורת, הן לטוב והן לרע. מה שכן, לשמחתי ראיתי שבסוף ההודעה אמרת שתדבר איתו על העניין, הייתי יכול לחסוך במילים בהתחלה, ופשוט להגיד את המשפט הזה. לעניות דעתי זה היה מראה את החברה באורח רציני הרבה יותר. תודה ויום טוב, אלון. |
|
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ברור שאם זאב היה מעצב מושלם ועשה עבודה לא דרך החברה אז הקרדיט מגיע רק לו. אני גם לא הייתי מוסיף את האתר לרשימת הלקוחות שלנו. במקרה של ביקורת טובה, הייתי אומר תודה, אבל הפרויקט לא נעשה דרכנו לכן הקרדיט לא מגיע לנו. במקרה הזה, הביקורת באמת צריכה להיות מופנית לזאב (וגם לי יש כמה דברים להגיד לו בנושא הזה), כי הלקוח לא עבר דרכנו ולפי מה שהבנתי משיחה איתו, גם הוטעה ע"י זאב. אגב, אם תשאל את איתמר לגבי עניין הביקורות, תיווכח שגם ביקורת טובה שהוא נתן על מישהו אחר שכביכול קשור אלינו, לא לקחתי לעצמי. אני קיבלתי את הביקורת רק לאור העובדה שזאב הציג את עצמו כמעצב שלנו, מה שלא מדויק, ולכן לקחתי על עצמי לטפל בנושא הזה, ולפי מה שהבנתי, בינתיים לשביעות רצונו של איתמר. מקווה שעכשיו הבנת את מטרת המגילה שכתבתי בהתחלה. |
|
![]() |
# 28 | |
Senior Member
|
ציטוט:
הוא אמר שאם הלקוח עובר דרכם - האחריות היא גם עליהם ולא רק על המעצב (אם קראתי נכון .) ולהפך . במקרה הזה - הלקוח פנה ישירות אליהם ולא דרכם (Siteam) אז האחריות היא רק של המעצב , ולא שלהם . (לפי איך שקראתי את כל התגובות - ככה זה אמור להיות , במידה ואני טועה , תעירו לי . ) |
|
![]() |
# 29 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם הלקוח מרוצה, הכל מצוין. |
|
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |