|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
האתר של הסקרים הורד, אתר מיותר עם חורי אבטחה. אגב, בקשר לזה שאני אמור לקחת ברצינות את האבטחה - לקחתי, אולי לא בסקרים האלה אבל בENET לקחתי כמה שיותר.. אבל תמיד אפשר למצוא חור אבטחה, זאת מערכת בטא, חורי אבטחה מתגלים תמיד בגירסאות הרצה. תנו ביקורת על ENET ולא על הבנות נחמה. RS324, אני מוכן לקבל את הביקורת שלך, אבל מרוב שהיא כ"כ בונה ועוזרת, אין לי מילים חוץ משתי מילים - חמוד אתה. |
|
![]() |
# 22 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אגיב בשאלה לאנשים שמדווחים על "חורי אבטחה" ו"פריצות במערכת"
למה להראות לכולם כמה אתם חכמים שעליתם על זה וכמה הוא לא כשהוא לא עלה על זה קודם ? מה אתם רוצים להראות בזה ? שלחו לו הודעה פרטית ותעשו את זה בצורה מתורבתת.
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואני לא מדבר על הפרצות אבטחה שיש שחלקם כבר הזכירו פה. אם אתה פותח קהילה של מתכנתים, אתה צריך לפחות לבנות אתר ברמה זה המינימום כמו שאני רואה את זה, כל האתר לא בנוי לפי התקן, אפילו עם התקן הפחות מחמיר : XHTML 1.0 Transitional יש לך 128 שגיאות בעמוד הראשי לבד. תסגור את האתר, תעבוד על זה כמו שצריך ותפתח אותו.
# 24 |
חבר מתקדם
|
אתם סתם הורסים להם..
בשביל מה להציף להם את המערכת? הוא פתח את זה בשביל לעזור לאנשים שצריכים עזרה, אם אתם לא צריכים אז אל תשתמשו אבל להרוס לאחרים? אם אתם מוצאים חורי אבטחה למה צריך לפרסם את זה פה? למה לא לשלוח הודעה פרטית? לא מבין את ההתנהגות הזאת.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|