|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אל תקשיב לכל השטויות שרושמים פה,
הכל שמועות שמופצים ברשת. אחלה חברה, גם אני הקשבתי בהתחלה לכל השמועות האלה וזה ממש אבל ממש לא נכון. אייבורי זאת אחלה חברה , יש לי משם 2 מחשבים וכנראה שלישי בדרך. לך על זה,
חבר מתקדם
|
נאמ
רכשתי לעצמי מהם שני מחשבים. ורכשתי עוד 10 מחשבים לקרובים שלי. שירות - מצויין. מחשבים - מצויינים. זאת בכל אופן דעתי, אני לא מאמין שהם מחדשים חלקים. אגב, המחשב הקודם שלי שגם היה מהם, היה קיים שלוש שנים וביקר במעבדה פעם אחת בלבד.
בניית אתרים Last edited by Qweb; 03-11-07 at 23:29.. |
![]() |
# 3 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
המצאה בלבד? |
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
לא אמרתי שהמחשבים לא עובדים טוב, הם מכניסים חלקים מחודשים למחשב שלכם, בדקתי את זה שבן דוד שלי קנה מחשב
משם ואני פתחתי את המחשב וראיתי שהחלקים לא חדשים,מאובקים וכ'ו. למי שאין בעייה עם זה והולך על המחיר אז שיהיה בכיף וזה לא אומר שהמחשב לא יעבוד אבל בכל זאת אתה קונה משהו בשביל לקבל אותו חדש.. החלטה שלך, שיהיה בהצלחה ![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
קרוב משפחה שלי שרק הגיעה מרוסיה לא ממזמן קנה מהם מחשב בלי לדעת עברית ועבדו עלייו קשה מאוד הביאו לו הכל משומש אחרי שבוע הלך המסך שגם היה משומש אחרי חודש הלך המחשב וכ"ו קיצר ממש ממש ממש לא מומלץ! אני דיברתי איתם כשנהרס לו המחשב והם אמרו שיתקנו תוך שבוע וכ"ו ונאלצתי גם להתווכך בקיצור תיקנו אחרי חודשיים...
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין-אם הם מוכרים לך חלקים ממוחזרים אתה יכול לתבוע אותם
בכל מקרי שני מחשבים קנו לנו בחצי שנה האחרונה מהם ושניהם חדשים ומצוינים |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מי שטוב לו לא יכתוב ביקורת אבל מי שרע לו כן ירים צעקה....
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
יש לי משם מחשב אחד
יש לי אותו די הרבה שנים ![]() לא היו לי בעיות אצלם.. אני אישית, ממליץ |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
הם זולים וסבירים..
זה מה שאפשר להגיד עליהם. אבל אין מה לעשות - כדי לקבל את הטוב ביותר צריך לשלם בהתאם.
Permanently Banned
|
קניתי מהם כרטיס מסך , אין שום בעיות.
פשוט אם אתה קונה תקנה מהחנות , אל תעשה משלוחים כי הארגון אצלהם ממש לא משהו , משלוח מתעקב בד"כ ולא תמיד מגיע מה שהזמנת. בקיצור , החברה סבבה .. פשוט אל תתן להם את הכסף אם המוצר לא ביד שלך (גם אם זה אומר להפסיד משלוח חינם) |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|