|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
טוב בוא נספר לכם כל מה שהיה,מטוס נכנס לסוריה,הפיל משהו על מטרות! הוא לא פגע,לא ידוע מה הוא הפיל,צהל לא מוכן להגיד,סוריה הגיבה כך:אחנו יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים ככה נפרש את זה,אז כן יש הרבה אזעקות ברמת דוד תאמין לי,כל שנייה שמטוס ממרי יש האזעקה,אז תחשוב.. יש קוננות,הרימו כוחות ליד לבנון מי שלא שמה על זה.. אז לא להיות כאלה רגועים כי יכול להיות משהו..
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
אל תלחיץ סתם אנשים...עד שלא קורה כלום אני רגוע
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
ואיי אני שומע אזעקה... מה נראה לכם חח כמובן שזה התקשורת סתם מחממת...
עוד יום יומיים זה כבר יירגע זה סתם מחממים אל תכנסו ללחץ ושגעון ול"מלחמה" כי זה לא מלחמה בכלל זה סתם מטוס שנכנס לסורייה ובדרך זרק איזה מטען כנראה מטען דלק וזהוא יש מצב שהוא ניסה לפגוע במשהוא אבל מה זה משנה העיכר שהוא לא פגע ![]() |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
חיים התקשורת לא מחחמת,הזמינו את אחות של ידידה שלי,ועוד אחות של ידידה שלי,ועוד אח של ידיד שלי ועוד אח של ידיד שלי צוו שמונה
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
ממש חמולת ידידים =]
אל תדאג יהיה בסדר (עד שלא נשמע אחרת) |
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() חח סתם מי אמר שזה מדובר עם סורייה אולי זה בעזרה שככת שיש לנו גם את עזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
לפי מה שזה נראה כרגע אין כלום
אבל הסורים מעצבנים כשמשחקים אותה, "נשקול איך להגיב, אנחנו שומרים את זכות התגובה". למה מי הם בכלל? איך פישרים כמוהם מדברים ככה? אני לא מפחד ממלחמה ! הסורים ומדינות נוספות חושבות שאחרי הפאשלות בלבנון אפשר לנצח אותנו בקלות אבל הם טועים. אנחנו עדיין הצבא מספר 1 באיזור. לא שאני רוצה מלחמה כרגע אבל אני לא מפחד מזה. מי אלה סוריה בכלל? ביום שתפרוץ מלחמה נסיר מעלינו את האיום המצחיק הזה לכמה שנים טובות. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
hiffa לצערי סוריה זה צבא,זה לא ארגון טרור כמו חיזבאלה,יש להם מטוסים,טילים יותר חזקים,רובים,הם מארגנים משהו,יש מודיעין חזק ככה שעל תשמח,סוריה ליד לבנון זה משהו לפנים,ואנחנו פישלנו,פה אסור לפשל,כי סוריה יפגיזו עם מטוסים
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
Last edited by Ori The Man; 07-09-07 at 00:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא מחרטט פה כלום הכל עובדות ולצערי אני לא אומר שישראל לא תתקוף סתם... פשוט ניהול כושל של המדינה יביא לזה בידיוק כמו במלחמה הקודמת אנחנו נרחם
![]() Last edited by maor; 07-09-07 at 01:28.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|