|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
אני בבנק לאומי.
הכי טוב לי שם בעולם, יש לי את האתר אינטרנט שלי שרשום שם כל המצב של החשבון. ככה שאם מישהו מעביר לי כסף במקום אני רואה את זה. אחלה בנק, שירות סבבה וטוב לי שם לך על לאומי :>
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני בפועלים ומרוצה מאוד
ולך לפועלים כי ההורים שלך בבנק אוצר החייל שזה שייך גם לפועלים |
![]() |
![]() |
# 23 |
משתמש - היכל התהילה
|
תפתח בכולם, הכי טוב.
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה כרטיס שההורים שלך צריכים להטעין אותו מהויזה שלהם ומה שיש שם אתה יכול לקנות בו כמו כרטיס אשראי בינלאומי http://www.ycard.co.il |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם יש לך חשבון בנק רגיל עם כרטיס אשראי אז אתה תוכל להפקיד את הצ'אק ישר לחשבון הזה ולהשתמש בכסף בכרטיס אשראי. וגם אם תרצה להעביר למישהו כסף אז תצטרך לעשות זאת באמצעות סליקה בלבד, כשיש לך חשבון בנק אתה יכול להביא צ'אק או להעביר באמצעות שיחת טלפון או אינטרנט(בבינלאמי מגיע לך פנקס צ'אקים בחינם כל כמה זמן וכמה פעולות גם בחינם). http://www.fibi.co.il/fibi/site/he/f...80&doc_id=4579
nirstyle.deviantart.com אימייל: nirl28 [at] gmail.com מסנג'ר: dardy_nir10@walla.co.il Last edited by the-wolf; 16-07-07 at 14:41.. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
גם בלאומי מגיע לך צ'קים אם אני לא טועה...ואתה יכול להטעין את הYCARD כמה שתרצה נראה לי
|
![]() |
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
עם YCARD אפשר לקנות דומינים וכ'ו הכוונה זה ישמש ככרטיס אשראי בין לאומי ?
Last edited by iDan | Gold-host; 16-07-07 at 15:45.. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
כן אפשר לקנות באינטרנט וכו'
תקרא הכל באתר שלהם כתבתי לך באחת מההודעות |
![]() |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מאור, עדיין צריך להסתמך פה על ההורים ובבינלאומי זה יותר עצמאי, חוץ מזה שאני מניח שהסכומים הראשונים באים מההורים. עידן, אני חושב שכדאי שתרים טלפון לבינלאומי, לפועלים וללאומי שיציעו לך את השירותים שלהם, אני בטוח שהם יודעים יותר טוב מאיתנו על הנושא.
nirstyle.deviantart.com אימייל: nirl28 [at] gmail.com מסנג'ר: dardy_nir10@walla.co.il Last edited by the-wolf; 16-07-07 at 19:11.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|