|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
סביבת עבודה ממוצעת, לא משהו מיוחד
![]() את האמת, אני לא חושב שסביבת העבודה משפיעה על התוצאה. בנאדם יכול לעבוד במרתף ולהמציא משהו גאוני. העיקר שיהיה לך נוח ![]() |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
סביבת עבודה נחמדה, לא יותר .. חדר משעמם מאוד.. לדעתי סביבת עבודה כן משפיעה על העבודה ..
תעצב קצת את החדר שלך תוסיף דברים הוא דיי ריק XD ותתקין מזגן 1 כ"ס פרטי לחדר הכי רולז .. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר על
|
הייתי מציע לך למצוא דרך להעיף את המחשב מהדלפק לאיפה שהוא (עדיף נסתר מהעין)
תמצא דרך להתרחק מהמסך עם המקלדת, מקלדת חדשה, ממליץ על דקה (רכה) כמו שיש למחשבים ניידים עכבר טוב תמיד משפר נוחות... |
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
לאיזה רמה של דיונים התרדרנו...
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
פורום דיבורים וסיקורים - מדברים ומסקרים,והנושא הזה מתאים לכאן,מסקנה?
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחד האשכולות המוזרים!!!.. מה עובר עלייך בן אדם?
נוח לך? תשאיר! לא נוח? תשנה/תוסיף/תשפר שיהיה לך נוח. זה חדר זה עדיין לא משרד. |
![]() |
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה זה השטויות האלה סביבת עבודה נהייתם להם אנשי עסקים עם משרדים? ואיך זה קשור איכשהו לאיכות העבודה שלו, את מי זה מעניין על מה הוא יושב או על איזה מחשב הוא עובד.. הוא יושב על כיסא מנהלים מתכנת על מחשב עם מעבד שהוא לא מנצל אחוז ממנו.. אני כשרק פתחתי את העסק עבדתי עם מחשב יחסית חלש, זה לא השליך חצי דבר על איכות העבודה שלי... |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
Авторитет
|
סביבת העבודה שלך על הפנים, החדר לא מסודר (אני אלשין לאמא), כל הסביבה של המחשב מבולגנת ואי אפשר להבין כלום, מה זה הקערות האלה? זה לא מקצועי בגרוש וגם נייר תועלת? ממתי לאנשי מקצוע יש נייר תועלת כזה על השולחן?
הכסא לא נוח ומפריע לך בטח כל הזמן, המקום צפוץ וקטן, המקלדת לא ישרה (היא עקומה ב21' מעלות) והעכבר בכלל לא מקצועי. לסיכום, אם הייתי רוצה לשכור את שירותייך (מתכנת אתרים, מאבטח מידע ובמה שאתה עוסק) אז אחרי שהראת את התמונה הזאת אני בוודאי לא ירצה שום קשר איתך. ( ![]()
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר על
|
והינה שלי =]
מממ..השולחן שלך די קטן לטעמי, כשאני עובד מהבית יש לי תמיד דפדפת שירבוטים, ספר במידה וצריך.. אבל הכל תלוי בנוחיות שלך, אם נוח לך, סבבה. ואני אישית, לא הייתי מזמין לקוחות אליי הביתה, לא קשור למראה, אבל לא נראה מקצועי בעיניי.
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
בפעם האחרונה שבדקתי מסנג'ר וicq לא נכללו ברשימת הדרישות של חברות ההייטק..
(הכוונה היא שגם לפרט אילו תוכנות יש במחשב לא יעזור בכלום). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|