|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
האם אתה משתמש בגרסא האחרונה של 4 ? 4.4.7 ? יכול להיות שבעבר הרחוק (בלי קשר ל 5) איפשרו להכניס NULL והיום כבר לא מאפשרים בכל אופן, אם תקח את הגרסאות החדשות של 4 ו 5 תראה שהם מתנהגות אותו הדבר. ציטוט:
ההיגיון של זה פשוט וברור, תחשוב שאתה מעלה קובץ PHP לשרת שהאדמין שלו טיפש (והפונקציות המסוכונות מאופשרות לדוגמא SYSTEM), אתה לא רוצה לדעת באיזה קלות היו נפרצים שרתים - למרות שגם את זה יש דרכים לעקוף - תלוי כמה אתה מתמצא בשפה) הבעיה העיקרית היא עם פונקציות אחרות שמושפעות מה SAFE_MODE , כמו לדוגמא session_save_path ודומיהן
# 22 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני לא יודע, בד"כ בעלי שרתים שחוסמים את זה לא חוסמים רק העלאת PHP, הם פשוט שמים את move_uploaded_file בתוך disable_functions וזהו. (רוב השרתים נתנו לי שגיאה כזאת ולא שגיאה ספציפית לפונקצייה).
|
![]() |
# 23 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
למה בשורות טובות?
safe mode דווקא מגן בצורות מסוימות.. אתה פשוט לא שם לב לזה.. |
![]() |
# 24 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כשאתה מעלה קובץ אם זה תמונה ומעביר אותו בעזרת הפונקציה לתיקייה (שיש עליה 777) אז כשתנסה לראות את התמונה היא תעבוד בסדר, גם אם בשרת SAFE_MODE דולק. אם העלית קובץ PHP והשתמשת בפונקציה MOVE_UPLOADED_FILE כשתנסה להכנס אליו (ו SAFE_MODE דולק) הוא לא ייתן לך, ויראה לך ארור שקשור ליוזרים של המערכת. עקרונית הסיבה של זה זה שהמערכת יצרה את הקובץ ולכן ליוזר אין גישה לזה. זה כל הסיפור של ההעלאת קבצים ו SAFE_MODE אני לא יודע במה אנשים מסתבכים כלכך אבל לא חשוב
# 25 | ||
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
איך? ![]() ציטוט:
|
||
![]() |
# 26 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
הלוואי שלא יהיה יותר Safe Mod !!!
|
![]() |
# 28 |
תודה על תרומתך.
|
לא מספיק שהקפצת, נתת גם תגובה חסרת טעם ומשמעות.
נעול.
|
|