|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
אז יאללה תחסמו
נמאס לי מהפורום הזה, כל אחד חנון שחי מול המסך חושב את עצמו גבר רוצים לחסום? תחסמו הינה נתתי לכם סיבה...
חבר וותיק
|
אני לא יודע אני לא גאון בעיצוב אבל זה לא ממש העתקה אחד לאחד...
אולי הלוגו והמבנה.. אבל הבאר וכל מיני אני חושב ששונים וחבל שקפצתם עליו בצורה כזאת במקום לנסות לברר קודם... אני חושב שצריך למחוק את האשכול אבל לא להרחיק אף אחד...
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מתפלא שנשאר כאן עוד אנשים נורמלים...כל הכבוד אחי
# 24 |
חבר וותיק
|
באמת התפריט נפוץ בעוד כמה אתרים כמו ב-orange, אז אני לא יודע..
לא אהבתי ממש את המבנה כאילו של הצגת המוצרים.. |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
סליחה שאני לא כותב לו את הדברים ב"צורה יפה",
הוא רוצה גם קפה ועוגה או אולי אני יודע... איזה בונבוניירה?.. הוא העתיק את העיצוב מה הוא ציפה שהוא יקבל פה?. תגובות כמו "ווואו מדהים עיצוב כמעט 1 ל1 כמו של שחר כל הכבוד!" נו ברצינות... אני עומד מאחורי התגובה שלי ואומר שחסימה לתמיד זה מה שהוא צריך לקבל.. בן אדם שמעתיק מאחר זה בדיוק כמו לגנוב לפי דעתי.. יהיו כאלה שיגידו שאני מגזים ויהיו כאלו שיצדיקו את הדברים שלי.. מה שלא יהיה חסימה זה פתרון מצויין שבן אדם דגול חשב עלייה.. שבוע טוב. |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
מה הקשר עוגה וקפה?
יש צורה לדבר ולהגיב ואתה פשוט אין לך נימוס... מי אתה שתגיד שהוא העתיק? אתה ישבת לידו במחשב כשהוא הכין את זה?< אני מאמין שלא... אז תפסיק להגיד סתם דברים.. אז מה אם המבנה כמעט אחד לאחד חצי מהחברות הוסט נמצאות עם אותו מבנה... ומזל שלא שמים אותך מנהל עם ההחלטות הפזיזות שלך כבר לא היו נשארים משתמשים בקהילה... יש הרבה דברים שונים בעיצוב שלו מהעיצוב האחר...(נכון שגם לא חסר דומים). לפי דעתי במקום לקפוץ ישר ולהיתנפל בגלל שהראשון או השני אומרים משהו כזה תתחילו באמת לבדוק... חבל שככה אתם מתיחסים למשתמשים בקהילה.. (אני לא מכיר את המעצב ואני לא לוקח דעה על אם העיצוב מועתק או לא אני רק אומר שיש דרך לדבר ולהתייחס והדרך שרוב האנשים פה ענו זאת ממש לא צורה) נ.ב אתה עושה קפה ממש גרוע אז לא ניראה לי שמישהו ירצה ..
צילום וידאו , עריכת סרטים,במאות,הפקה After Effects,flash,Premiere Pro,Avid Xpress ,avid fx, מסנגר-itay_baz@hotmail.com פלאפון-0543003739 Last edited by pal; 24-04-07 at 22:13.. |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמה שזה נדוש, אבל PAL, אתה הסניגור שלו?
נראה לי אתה סתם מחפש ריב. מילא זאת היתה פעם ראשונה, אבל תסתכל באשכולות קודמים שלו [אף על פי שחלק מהם "נוקו" והודעות "לא קשורות הוסרו"], זאת כבר לא פעם ראשונה שהוא עושה עיצובים "עם מבנה דומה". בפעמים הראשונות וויתרו לבנאדם ולא עשו כלום. אבל הוא ממשיך... ועכשיו כנראה בגלל ההודעות האלו, שלי ושלך, ההנהלה תעדיף לא ללקחת צד וסתם תנעל את האשכול. וחבל. Last edited by mlnn; 24-04-07 at 23:14.. |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
עדיף שתנעל זה אני חושב שיפתור את הבעיות הרבה יותר מאשר סתם להשעות אנשים..
ואני לא סנגור ואני לא מחפש ריב אני רק לא אוהב לראות אנשים שישר קופצים על אנשים... ונגיד והוא העתיק(לא שאני אומר שהוא העתיק!!) אז מה ישר להשעות? זה מה שיעזור? אני מצטער אבל זה לא ניראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... וכמו שכתבתי בהודעה מעלייך אני לא לוקח שום צד פה בין אם הוא העתיק או לא. התגובות שלי קשורות אך ורק לצורת ההתבטאות של אנשים...(שלא היתה במקום)
תודה על תרומתך.
|
כמה דברים, קודם כל תרגיעו כולם פה את הרוחות... לא מצליח להעלות את העיצוב של opacity אז אני לא יכול להגיד אם לדעתי זה העתקה או לא.
אם זו העתקה, אז פאראנורמל .. קודם כל בתור מעצב גראפי ... אתה צריך להבין שזה מגעיל מה שאתה עושה... כי אנשים באמת משקיעים המון זמן על לחשוב על קונספט חדש (חדש בשבילם בגל מקרה) ואז לבוא ולגנוב ככה? ... (יכול להיות שאופסיטי לא המציא את הגלגל לפי דבריך, אבל לפי מה שאני יודע הוא לא גנב \ העתיק מאף אחד) ודבר שני.. מה כולם כל כך קופצים ... לצערנו העולם האמיתי לא כל כך מושלם .. אז הייתה העתקה.., לא יודע אם צריך לחסום תמשתמש ... אזהרה זה בטוח על הצורת ביטוי, על העתקה הייתי גם נותן עוד אזהרה... אבל אני תמיד הייתי נגד חסימות בכלליות ... יום טוב לכולם ... מקווה להפסיק את התופעה המגעילה הזאת..
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|