![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=43381
למה האשכול הזה ננעל? אין בו שום דבר לא חוקי.. אשכול כזה אמור לדחות אנשים מלעלות ווארז, שאלו שמה שאלות על מה חוקי ומה לא והמנהל נעל בטענה שזה "לא חוקי".. יש עוד אשכולות כאלו רק צריך להסתכל. אני רוצה לדעת עוד דבר, נכון לפעמים משתמשים חדשים כותבים הודעות בפורומים הלא נכונים? אז למה יש מנהלים שנועלים ונותנים אזהרה? וכאלו שמתריעים ומעבירים את האשכול למקום המתאים? מה אמור להיות שונה חוץ ממידת הנחמדות של אותו המנהל? ד"א אני יספר לכם גם על מקרה שקרה לי, לפני כמה חודשים משתמש פתח הודעה שהוא מוכר משהו ורוצה תגובות, לאחר כמה תגובות שהגיבו הוא ביקש שלא יגיבו על זה יותר, אני לא ראיתי את זה כי אני פותח מלא חלונות בבת אחת, ככה שהחלון עוד היה פתוח ולא מעודכן לגבי ההודעה שלו, אז הגבתי. קיבלתי על זה אזהרה. אחר כך פניתי למנהל יפה והסברתי לו מה קרה, כדי שיוריד לי את האזהרה והוא לא הסכים(אל זה לא התעצבנתי כי פסדר אפשר להבין אותו איכשהו, ואני גם לא מקבל אזהרות לעיתים קרובות), אבל התעצבנתי על זה שהמנהל כנראה דיבר עם מנהל אחר על אותו עניין ומסתבר שהוא קרא לי שמה "אידיוט" ו-"מפגר" דבר בסגנון הזה, איך אני יודע את זה? כי המנהל שלח בטעות את ההודעה שהייתה אמורה להשלח למנהל השני, אלי. עכשיו בואו תסבירו לי מאיזה צד באים הדברים? אתם בטוחים שבאופן מלא משל המשתמשים? Last edited by Panda; 13-04-07 at 09:05.. סיבה: כי בא לי |
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
גם לי הייה מקרה דומה אבל אני התעקשתי שיוריד לי את האזהרה אבל הוא אמר שאם אני מגיב לו להודעה אני מקבל אזהרה ו-2 אזהרות משמע הרחקה.. ואכן לא נשארתי חייב והגבתי לו והוא נתן לי אזהרה שהרחיקה אותי למשך יום.. אז לדעתי הגנון האמיתי הוא בעצם אצל המנהלים ולא אצל המשתמשים.
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
יש ניגוד אינטרסים גדול שמנהל בפורום, הוא עובד או מנהל של חברה..
בלי קשר אני יוזם חוק חדש לאישורכם, המילה המטופשת קידוד, זאת שמתכוונים שחותכים עיצוב ומתמיעים אותו בקוד HTML עם קצת CSS בקיצור, המילה הזאת מחוץ לחוק, ומי שמשתמש בה, יושעה לאלתר מהפורום..
# 24 | |||
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
קודם כל,
האשכול לא נפתח במטרה הזאת, אבל טוב לדעת שיש דברים שמציקים לכם. כלומר, שאני יותר מבעד לפתור את בעיית "משתמשים-מנהלים" והצעות שיעלו כאן (בניסוח נכון) יעלו גם לדיון בצוות. בסה"כ, אנחנו כאן בשבילכם ולא לרעתכם. ציטוט:
זה משהו שאנו עובדים עליו. אנחנו גם בעד להסביר למשתמש על הנעשה ואיך לא לעשות את זה שוב. ציטוט:
אני מסכים איתך שהנושא שננעל הוא לא בצדק. בנוגע לבעיות עם צוות, לא סתם קיימת קבוצת "הנהלת הפורום" שאליה תמיד אפשר לפנות לבעיות מסוג אלו (ותאמין לי הדברים מטופלים כמו שצריך). "הדברים באים?" משני הצדדים, אני לא אמרתי שאם אתה תהיה "ילד טוב" אז הדברים ישתנו, שנינו צריכים לשנות את הגישה - איך? בשיתוף פעולה של כולנו. ציטוט:
אני לא רואה אותו קיים, אבל אתה יותר ממוזמן לשלוח אליי בהרחבה יותר בפרטי איפה אתה רואה את זה. בנוגע לחוק, אם תסביר למה אתה חושב שזה רע שמשתמשים ב"קידוד" כהכנת קוד Html עם גליונות עיצוב אני אשמח גם לבוא לקראתך ולראות מה אפשר לעשות. מוזמנים להמשיך את הדיון, אלי. |
|||
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 26 |
WBD.co.il
|
אמ... אני דיי מבולבל פה, זה אשכול תלונות מנהלים - משתמשים וההפך?
אפשר הסבר קצר מה קורה פה? על מה האשכול הזה מדבר? מה הנושא שלו? אשמח להסבר.. |
![]() |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
אלי אני אשמח אם תגיב לחלק השני של ההודעה שלי.
אני יכול לראות בבירור מי כאן כדי להשאר ולכבד את החוקים, ובעיקר לפתח את הקהילה ולהנות ממנה, ומי כאן מסיבות אחרות, וברור שכמה צ'אנסים שלא תתן לו הוא יעבור על החוקים עוד פעם ועוד פעם. לפני שנה אני הייתי אחד כזה, לא קראתי חוקים וקיבלתי אזהרות על דברים שטוטיים אבל כאלו שיכלו להמנע אם הייתי רק קורא את החוקים. כרגע, אני מכיר את כל החוקים בפורום, עושה הכל כדי לא לעבור עליהם ומשתדל להיות פעיל ולפעול למען הפורום, ועדיין אני מקבל אזהרות, בין אם זה על הצעה ששלחתי בפרטי למנהל (ורק לו), ובין אם זה על אשכול שהיה בדיוק כמו האשכול שקיבלתי בו אזהרה בעבר, רק שה"שחקן" ש"שיחק" אותי, היה מפקח, במקום לגרום למנהלים להבין שאזהרות כאלו הם טיפשיות ולא תורמות לכלום, כי זה יכול לקרות לכל אחד והודעה פרטית יכולה לגרום לזה לא לקרות שוב, קיבלתי אזהרה מאותו המנהל. אני שמח שפתחת את האשכול, אבל אני כבר בספק אם זה יכול לעזור במשהו, זה יעזור רק אם המנהלים יהיו פתוחים להצעות וינסו לשנות גישה. לא יהיה כאן שינוי דו צדדי תשכחו מזה, המנהלים צריכים לדעת להעיף את מי שהם רואים שלא יתרום, ולתת עוד צ'אנס לאלה שלא עברו על החוקים בגלל שהם לא קראו אותם. "התראה" יכולה להפוך להודעה פרטית אישית מאותו מנהל, ויכולה לעשות את השינוי. אני אתן דוגמא מפורום בחו"ל שגלשתי בו. בפורום ההוא, ובצדק, יש חוק האוסר על הודעה כמו: "שלחתי הודעה פרטית". בגלל האנגלית הדי חלשה שלי לא יכולתי לקרא את החוקים כמו שצריך, וקיבלתי על ההודעה הזאת התראה, עם הפנייה לחוק שהסביר כמו שצריך מה עשיתי. מאז לא עברתי על החוקים שם פעם אחת, ובאופן מפליא ביותר גם לא קיבלתי התראות\אזהרות. באן תמידי זה לא רעיון טוב לדעתי, צריך תמיד לתת עוד הזדמנות, באן צריך להיות ל-30 יום, כאשר לאחר 30 יום אין גישות לפורומים שמהם אפשר "לעשות כסף". אם אותו משתמש חזר בשביל הפורום ולא בשביל ה"מותרות" שלו, אפשר לראות שהוא רוצה להשתפר, ולאחר חודש או חודשיים של פעילות הוא יוכל לבקש "חנינה" ולקבל בחזרה את הגישות, אם הוא שוב יעבור על החוקים, הבאן יהיה לשנה או אפילו לתמיד, אבל אפשר להרוויח ככה משתמשים רציניים. כתבתי הודעה ארוכה כ"כ כי אכפת לי, אני מת על הפורום הזה, והדבר שהרס לי את הניהול כאן, הוא האזהרות שקיבלתי, אלו שהיו לי לפני שנה והעוד צ'אנס שאני לא מקבל עכשיו, ואלו שאני מקבל מדי פעם על מעשים שלא אמורים לזכות אותי באזהרה. ואני אסיים עם שאלה, אתה באמת חושב שמשתמש שעושה הכל כדי לא לעבור על החוקים, אמור לקבל אזהרה? או שעדיף שהוא יקבל הודעה פרטית עם התראה על החוקים והסבר אישי מהמנהל? |
![]() |
![]() |
# 28 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
יהודה עמיחי שממש
# 29 |
חבר וותיק
|
אני יגיד את דעתי,אתם עושים את המקום הזה כמו בבית הספר.
כל פיפס קטן נותנים אזהרה או עושים משהו,מישהו מתבטא וקצת עבר את גבול הטעם הטוב ישר אזהרה או משהו. אתם לוקחים את זה יותר מדי ברצינות,בכל זאת זה פורום ואנשים לא באים לפורום מתחילים לקרוא חוקים להיזכר מה מותר מה אסור פה,אתם יודעים אתם לא הפורום היחיד . וכל אחד בזמנו הפנוי פה,ולכל פורום פה יש חוקים אחרים שזה הרבה מאוד שורות,וכפי שאמרתי לא לכולם יש זמן ורצון. ואני יגיד לכם את האמת אני יכול להבטיח לכם ש90% מהקהילה פה לא קוראת או לא קראה את החוקים,כי כפי שאמרתי באים ל'הנות' פה,אולי במקרה של הנושא של הפורום שלכם לא ממש להנות אבל גם לא להתחיל לקרוא דפים שלמים של חוקים. אנשים באים לפה בזמן הפנוי,להנות פה ולשמוע הצעות של אנשים שונים,לא להתחיל לקרוא פה ול'סבול' להתחיל לקרוא את כל השורות של החוקים. ואתם יכולים להגיד לי שאני לא חייב להיות פה , נכון אתם צודקים אני לא חייב להיות פה אבל אני רוצה להיות פה, אבל אני אמרתי את דעתי וכל אחד זכותו להתבטא. אז לאחר כל הטענות שאני בא יש לי גם הצעה,ההצעה שלי פשוטה מאוד. דבר ראשון - תקצרו חוקים, זאומרת תורידו חוקים שלא הכרחיים,שיקלו אלינו כמו למשל אם למשל מישהו מפרסם אשכול לא בפורום הנכון,במקום להגיד לו וללמד אותו איפה הוא היה צריך לשים את האשכול,במקום זה אתם שמים לו אזהרה - בכל זאת תחשבו על זה!אתם חושבים שהוא עשה את זה בכוונה?דווקא שם בפורום הלא נכון?ויכול להיות בטעות הוא שכח \ התבלבל ושם פה , אתם יכולים לטעון שהוא היה צריך לקרוא את החוקים - אתם צודקים אני לא יכול להגיד שלא אבל כפי שאמרתי 90% מהגולשים פה \ ובכלל לא קוראים את החוקים,ואין מה לעשות בקשר לזה. אז במקום לדפוק את הראש בקיר ולנסות ולהגיד להם לקרוא חוקים,במקום זה תלכו איתנו(הגולשים) ותקלו אלינו . זה כמו שילד כיתה א' שהוא חדש בבית הספר,עושה שיעורי בית במחברת הלא נכונה,אז מה המורה תתחיל לצעוק אליו?אם היא מורה נורמאלית היא תלמד אותו,איפה הוא היה צריך לעשות את שיעורי הבית. דבר שני - תעשו חוקים בתגובה ההודעה/דיון לדוגמא אני רושם דיון חדש,אני לוחץ "שלח" ברגע שאני אלחץ על שלח יופיע לי מין חלון שגיאה כזה שיהיה כתוב בו "קראת את החוקים? וגם יהיה בו את החוקים החשובים בקצרה - מין תזכור כזה" שתוכלו גם להזכיר שם ולהגיד תבדוק אם כתבת את האשכול במקום הנכון וכדומה. אולי זה לא הכי טוב כי זה יהיה די מציק כל הודעה שאתה שולח יופיע לך חלון כזה,אבל איך שאמרתי זאת רק הצעה ואתם יכולים ללכת על ההצעה הראשונה. כמו שאמרתי בהתחלה זה רק דעתי. בקשר אלייך ידידי,אם זה כ"כ מעניין אותך , תקרא את התגובות פה , את ההודעה הראשונה(שזה בעצם של פותח הדיון) ואת השאר,תאמין לי שאם תעשה את זה תבין טוב , ואף טוב מאוד. Last edited by SagroN; 13-04-07 at 13:07.. |
![]() |
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
לדעתי - אתם צריכים לצנזר מילים חסות, להוריד את כל החוקים מהחתימות ומייד (אלה אם החתימה יותר מדי גדולה) לאפשר לגולש לשים בחתימה מה שהוא רוצה, ומשתמשים עם פחות מ30 הודעות לא לתת אזהרות בכלל. החוקים של הוסטס נוקשים מדי - אם אתם רואים מישהו עושה משהו פעם אחת, תנו אזהרה. פעם שניה, תשעו לשבוע. אני מסטיח לכם שהוא לא יעשה את זה שוב. אם מישהו רמאי וזה מוכח - תרחיקו אותו מהפורום, ותאשרו לכתוב תגובות על מושעים.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|