|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קרה לי אותו דבר..
הלבשתי כמה מערכות לאיזה מתכנת, הוא שלח את הכסף והכסף לא הגיע אליי... אבל האתר עם המערכת מולבשת אצלו כברר |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לשמחתי אני לא מעשן סיגריות ככה שלא איבדתי שום חפיסה
מה שכן אני מעשן נרגילה בסטוקים... וזה מעצבן! בהתחלה נסיתי להפקיד לו דרך בנק מזרחי (יש לי שמה חשבון) הבאתי להם מזומן במעטפה וכתבתי את הפרטים הם התקשרו אליי ואמרו לי שלא ניתן לבצע את ההעברה מפני שעלות ההעברה בנקאית עולה יותר ממה שאני רוצה להפקיד, וזה מטומטם... מזל שאני מכיר את ההנהלה שמה בנק אחר יכל לאנוס אותי ולגבות עליי דמי עמלה ולתפוס עליי טרמפ |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
נו אמרת שאתה מוכן לעשות לו עבודה אז תעשה לו עבודה =\
או שתשלח לו את השווי של הדומיין (כמה שעלה לו - אם הוא מסכים)
חבר וותיק
|
אני מחר אנסה לתפוס אותו ואציע לו את זה..
פשוט אני לא רוצה שאף אחד מאתנו יצא בהרגשה של הפסד... |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תסתכל בחתימה שלי ותבין...
# 6 |
הוסטסניון
|
אבי, סביר להניח שכרגע הוא לא ירצה פלאש (אולי כן מי יודע),
בכל מקרה רצית לעשות פלאש ששווה יותר תמורת הדומיין. אתה - תעשה פלאש תמורת 40 ש"ח כדי שבטוח יהיו קונים. הלקוח - ישלח לו את ה-40 ש"ח שהוא אמור לשלם לך. והוא - יביא לך את הדומיין שכ"כ רצית. לא הבנתי מה כ"כ מסובך כאן. |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לי נעלמו 150 שקל בדואר..
ריחמתי על הלקוח ונתתי לו את השרת משחק, לא אשמתו בדוגרי.. אסור להתעסק עם הדואר, כולם גנבים. בבנק אי אפשר לגנוב. לי נגנב בדואר רשום. Last edited by Pro-Host.co.il; 08-02-07 at 15:58.. |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה שטות, אם נגנב לך בדואר רשום?
אז יש לך זכות מלאה לתבוע את הדואר. כל הקטע בדואר רשום זה שהדרך היחידה שהמעטפה תפתח זה עם חתימת המקבל או שלא שלחו, או שקיבלת - אין אפשרות אחרת. בדואר רגיל, אין לך שום ערבון שזה חייב להגיע אחרת מה הקטע בדואר רשום? כל הקטע שם שזה חייב להגיע, אין דבר כזה שדואר רשום לא מגיע למקבל או חוזר לשולח. |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל ברגע שזה קורה יש לך את הזכות המלאה לתבוע את הדואר. |
|
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
|