|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
עיצוב יפה מאוד..
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ברגע שמישהו אומר לי "אתה מסוגל להרבה יותר". - כל מה שהוא אמר, נעלם כמו קסם מוצלח של אורי גלר כל השאר, תודה רבה... בקשר לגודל התפריט, כן אני יודע שהוא גדול, הראיתי אתרים שעשיתי להרבה אנשים מבוגרים, והם פשוט אמרו לי שהם לא מצליחים לקרוא בלי להתקרב למסך. מסתבר, שלאנשים יותר נח, אם הכל מעט גדול יותר, אבל עדיין יפה. שמח שאהבתם ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
אופיר, העיצוב מדהים, אבל פה לא תמצא שאנשים יקנו אותו בלי כאב ראש.
תראה, הכנת מקום כבר לשפות, ולחבילות מ-2 שרתים שונים, ובלוקים עמוסים. פה, אנשים ישגעו אותך לשינוי הפרטים האלו, ובכללי, פה תגיע למחירי זנות. |
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
עיצוב יפה מאוד, קצת דומה למבנה הרגיל של חברות האחסון, לא שזה רע, אבל לדעתי הגיע עת לחדשנות מסויימת.
וזה לא שהעיצובים נראים אותו הדבר, באותו מבנה וכו', הוא פיתח סגנון ושיטת עבודה, והוא עושה דרכה אתרים בהרבה נושאים, וזה מקובל לגמרי שהוא ישתמש בטכניקות דומות שיביאו לעיצובים "דומים". |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
זה דבר יפה מאוד חבל שכבר קניתי עיצוב אם לא ההייתי קונה את זה...
|
![]() |
![]() |
# 27 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
יפה, בהצלחה במכירה
# 28 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עיצוב יפה
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שום מחירי זנות . בעיה שלהם ... 400 ו-500 שקל לעיצוב זה גניבה (וממש לא מעניין אותי שיש אנשים שלוקחים אלפים) עיצוב נורמלי הוא גג 5 שעות עבודה, אם תחבר הכל ... 30 שקל לשעה לדעתי זה מספיק . יש אנשים עם תואר שני שמקבלים 30 שקל לשעה ...
![]() |
# 30 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בד"כ הייתי מסכים איתך ידידי המלומד... אבל: 1. בעיצוב הנ"ל, כמו בשאר העיצובים האחרונים שלי, מלבד התמונות, העיצוב 100% שלי, ז"א - האיקונים, שבד"כ לקוחים אצל מעצבים, אני מכין לבד. משמע - כל איקון, לפחות חצי שעה עבודה, אם רוצים שיראה טוב. 2. 30 ש"ח לשעה זה מחיר זנות, עדיף לעבוד בתחנת דלק, אני לוקח לפחות 45 ש"ח לשעה... יצירתיות זו לא עבודה שחורה שכל 1 יכול לעשות. דורש הרבה אימון. זה לא שאם עכשיו אני אשלם לך 45 ש"ח לשעה, ותעבוד כמוני 8 שעות, תגיע לאותה התוצאה... מסכים איתי?.. (לא מכיר אותך באופן פרטי, אבל גם אם אתה יותר טוב ממני, לא תגיע לאותה התוצאה, אלא למשהו אחר. זה ייחודי) 3. אורי גלר שרלטן, אבל אני אוהב אותו לאללה.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|