|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
נחמד רק שעכשיו אנייכול להכין קובץ בPHP שיעלה לי דברים ללא הגבלה לתיקיה הנוככית שבה הוא נימצא
|
![]() |
# 22 |
אחראי קהילה
|
|
![]() |
# 23 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל הכבוד על המערכת, כמובן שתוכל להוסיף דברים בסיסים כמו לוגו ותפריט כגון: "עזרה, שאלות ותשובות וכ'ו" כדי להוסיף קצת עניין לאתר אבל עדיין אחלה מערכת.
אתר חינמי לאו דווקא בהכרח מנסה למכור משהו זה יותר בגישה (או לפחות אני) "נותנים לך תיקח, מרביצים לך תברח". כל הכבוד והמון בהצלחה!
# 24 |
חבר בקהילה
|
כמה תלונות, אנשים..
סה"כ הוא פתח שירות לציבור על חשבונו אז מה אם יש 30 אלף כאלה רוצים - תשתמשו, אבל לא נראה לי יפה לקטול אתר שבא במטרה לעזור לגולשים בסה"כ. |
![]() |
# 25 |
Permanently Banned
|
כן באמת יהיה לך קשה מאד להתחרות
בשאר האתרים ואם אתה סתם בניתה שיהיה לאנשים אז אתה משווק את זה אחרת ממש מישהו שסתם בנה פשוט יכתוב וזהו ולא יתחיל להתערב ובאמת להשקיע באתר כזה זה בקושי סתם להתאים את זה לעיצוב וזהו |
![]() |
# 26 |
חבר על
|
אחים היא לא חינמית היא ניתנה לי על ידי עידן!!!!
ועידן בן אדם זהב ואני מצטער ![]() http://www.hosts.co.il/forums/showth...760#post408760 הודעת ביקורת... אני מצטער שבגללי אתה "מואשם" ![]() |
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
עכשיו נראה פצצה בהצלחה
|
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
נחמד, אבל לאתרים מסוג זה צריך כתובת נוחה יותר.
|
![]() |
# 29 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שכן אף-פעם לא לתת להעלות קובץ PHP! אם אתה רוצה אני יכול לנסות לתקוע לך את השרת דרך הפריצה הזאת (את האמת אף-פעם לא ניסיתי, אבל זה אמור להיות קל...)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|