|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ההוסטס יצא מדהים :| תגלה לי ! ח
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 23 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
אני יעזוב לרגע את ה-"3D" הזה שהתלהבתם ממנו כל כך
שאגב לא הרשים אותי בכלל.. זה נראה לי יותר כמו צל צבוע.. איפה השיפוע ואיפה הצביעה הריאליסטית?? בכל מקרה כמו שאמרתי נעזוב את זה.. רק רציתי שמישהו יסביר לי אם אפשר.. מה העניין לפרסם בפורום שבו אתם משתתפים עבודות ש"צוחקות" על הפורום? פשוט מאוד מעניין אותי הרעיון המתוחכם הזה לצחוק על פורום עיצוב בעבודה שלכם ועוד לקבל תגובות חיוביות ללא אזהרה.. לי זה נראה מוזר.. או שאני לא מבין פה משהו..
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
עבודה לא צבעונית ואפורה, לא כ"כ אהבתי.
לגבי האפקט שכולכם מתלהבים ממנו, יש מיליוני מדריכים ברשת, חפשו שניה בגוגל ותמצאו מדריך.
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
אאוץ', קטילה מיותרת.
אמרתי שאפשר לתת פידבק שלילי, לא לרדת עלי (אני מבין שמדובר בקנאה, אבל צריך ללמוד להתגבר.). בקשר לקטע של המדריכים, לא השתמשתי בשום מדריך בחיים שלי (אולי אתה כן, ובגלל זה אתה חושב שכולם גם.). |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שחיבים לתת תגובה לא במקום. |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לגבי המדריכים, לא יודע איך עשית את זה, לא כתבתי שעשית את זה ממדריך, לא אכפת לי אפילו איך עשית את זה. העובדה היא שהאפקט הוא לא נדיר וייחודי, יש הרבה מדריכים לזה. אנשים שאלו איך הכנת ואמרתי להם לחפש. מה הבעיה שלך עם זה? בכלל, למה אתה כל כך מתגונן? בכל התגובות שלך, לא רק זאת... אתה יודע שלא כולם חייבים לאהוב הכל, נכון? אנשים הם לא עדר כבשים.
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שניכם לא הגבתם בצורה ביקורתית (כמו שאמורים להגיב כשלא אוהבים משהו), אלא ממש קטלתם (אני מנחש שמדובר בקנאה). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|