|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
אהבתי את העיצוב.
אתר מאוד נוח לשימוש לא קשה מידי ומאוד מאוד אהבתי את שימוש הAJAX באתר. בהצלחה!
חבר בקהילה
|
העבודה הקשה השתלמה ידידי...
בהצלחה גורוש ![]()
הוסטסניון
|
נראה טוב עיצוב פצצה
בהצלחה
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
כמו שצריך
![]()
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
חזק ביותר!
אהבתי את האפקטים ב JS וב AJAX! מדהים בטירוף אתה חייב ללמד אותי D= השימוש ב"פופאפים" קצת יותר מדי השתלט על האתר תנסה להוריד כמה מהחלונות שנפתחים לדוגמא בהוספה הודעה חדשה, בעריכת פרופיל ועוד כמה.. לא נוח לדעתי אבל מדהים התכנות והעיצוב עוד יותר מדהים! הפשטות והכל חח אה ופרצו לך לפורום =\\ BY YURI1992 ¤ ¤ ¤ UPGRADE YOUR SYSTEM plz fixed the cookie promblem with ID --- ועוד משו.. תצפין תסיסמה ניסיתי לשחזר סיסמה כי שחכתי וזה הביא לי תסיסמה במייל ![]() אז ממ.. קצת לעבוד על האבטחה יותר
Last edited by sUP; 08-01-07 at 02:07.. |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
האפקט של ה- fade יפה, אבל איפשהו איבדתי את עצמי בתוך הפורום... המבנה שלו לא מספיק נוח, לדעתי צריך להוסיף פיצ'רים בשביל שימוש מהיר, כי בפורום הזה השימוש הוא יחסית מאוד איטי...
ה- Div popup יפה, ויש בו לעיתים שימוש מצוין, אבל לעיתים לא, בשביל כתיבת הודעה זה לא מתאים. רעיון לי בשבילך, הוא שכאשר פותחים הודעה יהיה fade, אבל שלא ייקח הרבה זמן ויעקב את השימוש, לפעמים, הזמן שלוקח ל- DIV להיפתח, הוא על סף מתסכל... ![]() בקיצור, Div popup זה מצוין בשביל הדברים הקטנים, לדברים הגדולים אני חושב שהדרך הנוכחית היא מצוינת, אפשר להשתמש באפקט Fade בשביל למשל לפתוח Div בלתי נראה עם אפשרות של תגובה מהירה... הפיצ'ר הכי גדול שאני חושב שאתה צריך להוסיף, זה שיהיה שרשור בפרש, למשל, שההודעות יוצגו כמו שהם מוצגות בהוסטס, אבל שעדיין יהיה שרשור, זה פיצ'ר חשוב... ודבר אחרון והכי קטן, העיצוב של הפורום קצת משעמם, כדאי שתוסיף בו טעם. אבל סה"כ קבל ח"ח, זאת מערכת לא רעה ![]()
חבר מתקדם
|
הפורום שלך מאוד פריץ
אפשר לפרוץ אותו תוך 2 דקות בסה"כ אהבתי |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
רק שלא יהיה ב-"ajax style" כמו החלק העליון. וכמובן שיהיה עדין אחרת זה יהרוס.
|
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
אשמח אם תדבר איתי כדי שאסדר את זה.. webmaster AT tulz.net תודה. |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
ממש אהבתי! כל הכבוד!
-אחלה של עיצוב. האתר נמצא במועדפים שלי כבר יותר משנה . |