|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אני בטוח שזה יעבוד מאוד טוב לאתרים שרוצים לינק מאיתנו ובלי להחזיר לינק[מבחינה קידומית זה ממש מעולה].
ביינתים אנו נשאיר את זה במתכונת הנוכחית. -בן. |
![]() |
# 22 |
חבר חדש
|
אחלה אתר מהיר עיצוב ייחודי תיכנות טוב
בהצלחה
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בהתחלה פותחים את האתר להוספת אתרים ללא קישור חוזר צוברים שם וותק ואחרי זה פשוט משנים את זה אפשר להשיג קישורים מעוד הרבה מקורות אחרים (אור מקצוען בזה ![]() ולא דיברתי על כל האינדקסים בחו"ל,דיברתי על המובילים. |
|
![]() |
# 24 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
כל מה שאמרת לקחנו לצומת ליבינו ואנחנו בסך הכל מנסים לשפר את האתר כמה שיותר. -בן. |
|
![]() |
# 25 |
חסום
|
יפה... אהבתי את האתר!!
בהצלחה. |
![]() |
# 26 |
חבר פורום
|
נירשמתי.
ודרך אגב אלכס צודק ! אתרים בחו"ל דומים לזה מה עושים בהתחלה? קונים קישורים ! סיכון גבוהה הוצאות גבוהות אך הסיכוי עתידי לאתר מצליח גדול מאוד ! קונים קישורים מאתרים שונים וזהו ומחכים. |
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד, רק תעשו מערכת של לחיצות, שכל אתר ידע כמה לחיצות יש מהאתר שלכם
זה ממש קל, אם אתה צריך עזרה צור קשר.. אני מוכן לבנות גם מערכת לאינדקס האתרים בתמורה לפרסום... |
![]() |
# 28 |
תודה על תרומתך.
|
מערכת שתספור את הקישורים תיצור לינק לא ישיר כלומר זה יצור לינק עם משתנים ולא כתובת אתר המקור ולכן זה לא נקרא "החלפת קישורים" אלא יותר "תחרות אתרים"
|
![]() |
# 29 |
תודה על תרומתך.
|
אלכס,
אל תשווה בכלל בין הארת לבין פה. פה כיום, עולה לי לקנות קישור מהאתר הכי קטן המון המון מחיר שכרגע לא משתלם בכלל, בחו"ל קישורים נקנים ב50$-70$ / m ואני מדבר על קישור טוב ויציב, במחיר כזה בארץ כל מה שאני יכול לקנות זה דומיין co.il ![]() קודם נראה לאן האתר הזה יתפתח למה ישר לרוץ ולעשות אותו DMOZ? האם את רומא בנו ביום? |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|