|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
דבר שני אני ממש לא שם על ההצעות שלך, באמת. הם אפילו לא מדגדגות את החשבון פייפל שלי ככה שחבל לך על הזמן. נכון, פעם באמת לא ידעתי PHP אבל תתפלא, עכשיו אני יודע ![]() נוב, נוב אבל אני לא ראיתי אותך מוכר מערכת ב- 179$ שאתה בנית.. המשך יום נעים שיהיה לך!
# 22 |
חבר וותיק
|
איאתה שולח לי את המספר pin?
חבר פורום
|
shreder סליחה צודק.
אך העלות של המערכת הוא לא 4 ספרות בכלל ! ואני יודע מי היוצרים של המערכת ואת אתר הבית שלו ! כך שגם המשחק שלך לא ממש חדש יש את האתר : pimpattack.com שקיים לפניך בהרבה הרבה זמן... |
![]() |
# 25 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
העלות של המשחק עם רשיון הפצה (RESELL) הוא כן 4 ספרות ואל תתוכח על זה איתי בבקשה כי לא אתה שילמת... ואני מוכן להתערב איתך שאת ל-א יודע מי היוצרים כי אם אתה חושב שזה lor*of**epimps (צינזרתי את השם בכוונה) אז אתה טועה ובגדול. את האמת היוצר המקורי הגיש תביעה נגדם והוא בהליכים כבר כמעט שנה ואין סיבה שהוא לא ינצח. הם בעצם גנבו את הסקריפט, שינו אותו בלי רשות ומפיצים אותו בלי רשיון חוקי. אם תנסה ליצור עימם קשר הם גם בחיים לא יענו לך...
# 26 |
кто ты?
|
משחק נחמד,
חבל רק שכולם נובים. ![]() עריכה: איך מקבלים את הפרס? לPAYPAL? ואיך הזוכה יכול להיות בטוח שהוא יקבל את הפרס? |
![]() |
# 27 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
איך הזוכה יכול להיות בטוח? - איך אתה יכול להיות בטוח שאתה משלם למישהו באינטרנט בשביל עיצוב הוא באמת יביא לך אותו? אני לא סתם השקעתי מאמץ וכסף רב באתר, ותאמין לי...אין לי בעיה לתת $50 בתור פרס, וגם לא $100 באמת... תזכה ותראה ![]()
# 28 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 29 |
Permanently Banned
|
רעיון מקורי חבל שלא בעברית
|