|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
מאור אמר לי לפנות ל milohweb (שדרך אגב בגללו רשמתי את הביקורת הזאת..בגלל היחס שלו והזלזול).
אתה אמרת לי שאתה התפרטת ואתה לא עובד שם יותר...מה אני צריך לפנות למישהו שאומר לי את זה כדי לקבל תמיכה? למה לי? תחשוב בהגיון. כשמאור ענה לי לפלאפון הוא תמיד ניסה להתחמק...כל פעם אמר לי תפנה לפה או תפנה לשם..או שאמר שעוד 10 דקות הוא מתחבר ולא התחבר, זו תמיכה? הייתה בעיה בדואר בגלל החגים, ויודע מה, אני לא רוצה ת'דומיין שלכם ב-40 שקל ואני מבקש את הכסף חזרה (שחלילה לא תצאו פריארים..) לא רוצה ת'אחסון על גבי השרתים שלכם, יש לי אחסון ואני לא צריך את הפיצוי שלכם..נכון, לא הסכמתי לקחת פיצוי שכבר יש לי..מצטער - חבל לכם על המקום בשרת.. ואין לי יותר כוח להגיב על החברה הזאת.. אני אתפלא אם יש לכם לקוחות מרוצים. מחכה לתגובות ממשתמשים. שבוע טוב.
רז. Last edited by Raz; 28-10-05 at 23:37.. |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ומה אמרתי לך , אתה תקבל את הכסף חזרה . אבל הביקורת הזאת לא תשפיע , ותתקשר למאור תבקש ממנו הוא יביא לך לקוח לקוח ויראה לך מי מרוצה באמת ומי לא |
|
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
ערכתי את ההודעה למעלה והוספתי משהו כדאי שתסתכל.
אממ עם כל הכבוד לא אכפת לי אם הלקוחות שלכם מרוצים או לא.
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא מתכוון לריב איתך פה . |
|
![]() |
# 25 |
חבר על
|
יאלללה איתכם למה לא לסגור את זה בפרטי? במילא רק הבעלים והמתלונן מגיבים פה אז מה זה עוזר?
ורז שתידע לך שאתה בכלל אבל בכלל לא בסדר גם אומרים לך שתקבל תכסף גם מציאים לך פפיצוי ואתה לא רוצה, ואתה בא רושם פה ביקורת? הרי סגרתם תעניין מה עוזר לך שבאת לפה? יצאת קצת טיפש אם כל הכבוד אליך, בכל מיקרה בדיון הזה רק אתם מגיבים לא עדיף שתדברו בפרטי?
אקס מנהל
|
כיום, יש הרבה בעיות עם הדומיינים ואני יודע את זה.
אני מודה, גם לי היו בעיות פעם עם הדומיינים אבל הלקוחות שלי הבינו אותי כי הסברתי להם את המצב באופן מורחב, אמרתי להם: "או שאתם מוכנים להמתין עד שאני אזמין לכם דומיין (שבאותו הרגע זה היה זמן לא מוקצב), או שאני מחזיר לכם את כל הכסף". הם בחרו בלחכות וכיום הם נהנים מהדומיינים שהזמנתי להם. תראו, אני לא יודע מה בדיוק היה כאן אבל לדעתי הטעות של הלקוח הייתה שכמו תמיד הוא מיהר לפרסם זאת כאן וה"עסק" שהם לא ניסו לדבר ולהרגיע את הלקוח בעל העסק לא צריך לברוח אלא אם הלקוח כועס להסביר לו את המצב שוב ושוב, ולנסות לגרום לכך שהוא יבין אתכם. אין לכם הרבה ברירות באמת במצב כזה כי באמת יש דברים שלא תלויים בכם. דימה. Last edited by Dima; 29-10-05 at 12:11.. |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
תודה לכם כולם, ד"א רז אני לא מבין מה הבעיה תראה,
להתחמק? לא התחמקתי ממך לעולם, אז בבקשה ממך על תגיד סתם דברים כל פעם שהתקשרת עניתי. אם הייתי מתחמק, לא הייתי עונה לך בכלל, עד לפני יומיים יום חמישי, רוי נכנס כשותף חדש לחברה. הוא אמר לי שהוא יכול להזמין אמרתי לך תפנה אליו והוא לא הצליח, איני יכול לעשות שום דבר בנידון. בגלל שנגרם לך עוגמת נפש וחיכית הצעתי לך דומין + פיצוי, לא רצית. ביקשת כסף אמרתי לך שתקבל כסף + פיצוי בשביל שתקבל את מה שמגיע לך על זה מה שנגרם לך. ובכל זאת אחרי שידעת שאתה הולך לקבל תכסף בחזרה, באת לפה ורשמת את ההודעה תאמת רז אין לי יותר מה לכתוב אבל אם זה עושה לך הרגשה טובה אז שיהיה לך בכיף תהנה. יום טוב, בברכה מאור נעים. |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
אתה לא התחמקת ממני?
באמת ענית לי שהתקשרתי, אבל אי פעם עזרת לי במשהו? או שאמרת לי שתתחבר עוד 10 דקות, ולא התחברת. או ששלחת אותי לכל מני אנשים שלא ממש עזרו לי. התעצבנתי על רוי שדיברתי איתו, במקום להגיד את האמת מרח אותי בכל מני שטויות, ורק בגלל זה רשמתי פה את התגובה. אני לא מבין למה לקח לכם כל כך הרבה זמן לרשום דומיין, הרי הכסף הגיע יום שלישי \ רביעי (הטופס של הדואר רשום הגיע יום שלישי והלכת להוציא את הכסף יום רביעי) למה לא יכלתם פשוט לרשום את הדומיין ולתת לי אותו ורק מרחתם אותי סיפורים? הייתם אומרים את האמת וכל זה היה נחסך מכולם. שבת שלום
הוסטסניון
|
חבל מאוד.
חבר בקהילה
|
Expert-Serv.Biz | Moshik אפשר לדעת בבקשה על מה חבל?
רז תקשיב לא מרחתי אותך בשום סיפורים ולא שלחתי אותך לאף אחד מלבד רוי.! ביקשת החזר כספי, תקבל אותו ביום ראשון מה אני יכול לעשות עוד בשבילך? |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|