הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 11-12-06, 17:29   # 21
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

ואוי אני לא מבין לעזאזל מה הקשר למה שהוא עשה ואיך שהמשטרה מתעללת בו למי אכפת מה הוא עשה, הוא יענש על זה ואפילו גם אם הוא אנס איזה 30 בחורות זה עדין לא סיבה שהשוטרים יתעללו בו בגלל זה יש את המוסד הזה כלא, בית כלא משמש לאיחסון סוג כאלה של אנשים אז לא משנה מי הוא ואם הוא בני סלע מה שהוצג פה זה היתעללות בבן האדם ולדעתי צריך להעיף את 2 השוטרים האלה מידיית כי הם מבישים את מישטרת ישראל.
ישן 11-12-06, 17:45   # 22
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי רותם צפה בהודעה
ואוי אני לא מבין לעזאזל מה הקשר למה שהוא עשה ואיך שהמשטרה מתעללת בו למי אכפת מה הוא עשה, הוא יענש על זה ואפילו גם אם הוא אנס איזה 30 בחורות זה עדין לא סיבה שהשוטרים יתעללו בו בגלל זה יש את המוסד הזה כלא, בית כלא משמש לאיחסון סוג כאלה של אנשים אז לא משנה מי הוא ואם הוא בני סלע מה שהוצג פה זה היתעללות בבן האדם ולדעתי צריך להעיף את 2 השוטרים האלה מידיית כי הם מבישים את מישטרת ישראל.
מביישים את משטרת ישראל? הצחקת אותי

כאילו כמה כבר כבוד יש למשטרה הזו. בריחת בני סלע, מפקד מרחב השרון שניסה לסדר איזו קומבינה לבת שלו בצבא (פורסם היום בידיעות אחרונות), ועדת זיילר, מתן מענה לקוי לאזרחים (נניח בגניבות רכב), סחבת וכו'..

אבל בעיקרון, ועדת זיילר מסכם הכל.. המשטרה רקובה מלמעלה.. עד למטה. זה גם לא כזה מפתיע שהם התעללו בו. ואני עוד שניה מזיל עליו דמעה, באמת מסכן מה אני אגיד לך.. כואב הלב עליו חח
ישן 11-12-06, 18:40   # 23
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

אני מת על אידיאליסטים, חושבים שיש רק טוב ורע, ומאבק תמידי ביניהם.
יש המון גוונים אפורים בחיים!

נאמר פעם: פושעים "נהנים" מהסובלנות של החברה.

המשטרה, 90 אחוז מהם באים להעביר את הזמן, מרבית השוטרים הם אנשים שפשוט לא הצליחו למצוא עבודה במקום אחר, או שפשוט בצבא היו במשטרה ונשארו כי לא היה להם כוח להתחיל משהו חדש. ה - 90 אחוז הללו, מזלזלים בעבודה ובעובדה שמה שהם עושים ברמה הכללית חשוב למדינה.

ואני לא חושב שלמי שכאן רושם שהשוטרים התייחסו אליו לא יפה, צודק.
רק מהסיבה הפשוטה שאתם אידיאליסטים, האנשים היחידים שיש להם זכות להגיד אם זה מגיע לו או לא, אלו הן הבחורות שנאנסו, ואני דיי בטוח שהן היו רוצות לפרק לו את הפנים בצורה שרק אלוהים יוכל לזהות אותו.

יבגני
  Reply With Quote
ישן 11-12-06, 19:38   # 24
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

אתם לא מבינים את העיקרון העיקרון הוא שהשוטרים פגעו בו פיזית בגלל כשלונם והם פגעו בזכויותיו כאדם זה שהוא אנס הוא יקבל את העונש הזה בכלא שם הוא יסבול אבל השוטרים לא צריכים לרדת לכזאת רמה.
ישן 11-12-06, 19:50   # 25
4EvEr
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל 4EvEr

4EvEr לא מחובר  

חח איזה מצחיק מה אכפת לך שיתעללו בוא כו* אמ* שלו
לאנוס מותר להתעלל בו אסור
כל העיתונות האלה יודעים למצוא רק את הרע

פלאפון: 0542089131
פורומים | העלאת תמונות
  Reply With Quote
ישן 11-12-06, 19:53   # 26
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

אני לא אמרתי שזה בסדר אני פשוט אמרתי שעדיין נישארו לו זכיות כאדם בעולם וצריך לכבד את זה ושום גורם משטרתי לא יפר את זה לדעתי זאת חוצפה מצד המשטרה תנו לבאנדם להירקב בכלא לא צריך להשפיל אותו או להכות אותו.
ישן 11-12-06, 19:53   # 27
veeiw.co.il
חסום

מיני פרופיל

veeiw.co.il לא מחובר  

4ever
לאנוס אסור אבל לא מבינים שהעונש שלו זה לשבת בכלא עד שימות לא צריך להתעלל בוא ולצלם את זה!... זה גם הפרת זכויות אדם המשטרה בעצמה עוברת על חוק.
  Reply With Quote
ישן 11-12-06, 19:56   # 28
sport
חבר וותיק

מיני פרופיל

sport לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze צפה בהודעה
אין קשר ליפה נפש או לא. המשטרה עברה על החוקים אותם היא אוכפת. קצת אסבורדי, לא?
ותאמין לי ש-35 שנה להיות בתא מבודד, בלי לראות נפש חיה, זה לא עונש קל. הוא כבר ניסה להתאבד בעבר בכלא.
ולטובתך, תלמד איפה אתה חי. תלמד אזרחות, זה לא ימי הביניים פה. או שתעבור למדינות עם משטר דיקטטורי, כמו איראן. שם מעשה כזה זה כלום.

ד"א, במשחקי הכדורגל המשטרה לא כזאת מטומטמת. זה יותר הקהל המטומטם שלא מוכן להקשיב להמלצות המשטרה.
לטובתך.. אני מציע לך קצת לצאת.. לראות עולם.. לך פעם למשחק כדורגל ותראה.. אין לי כוח להכנס לזה ואני יכול להבטיח לך שאני צודק..

המכות שנתנו לו היו גם היו אחרי שהוא השתולל בתא.. השוטרים יודעים להיות גם אכזריים.. זה לא דבר חדש.. אפשר לראות את זה בעוד הרבה מקומות..
אז במקרה הזה אין לי בעיה ומצדי שימשיכו להרביץ לו... זאת הדעה שלי.. יש לך בעיה עם זה? זה לא עניין שלי.. שירגיש קצת כאב ופחד.. הוא גרם הרבה יותר לנאנסות.. עשה ל14 בנות נזק בלתי הפיך לכל החיים.. חוץ מזה שזה לא היה קורה אם הוא לא היה בורח.. עכשיו קל לכולם להגיד איזה מסכן הוא ושיעזבו אותו בשקט .. "35 שנים בכלא זה מספיק".. אבל רק לפני כמה ימים הוא צחק על כולכם .. תאמין לי אני יודע טוב מאוד מה זה 35 שנה בכלא.. אבל מצדי שיתנו לו 70.. האיש הזה פסיכופט , אנס באכזריות 14 בנות וגם נהג להכות אותם היטב.. כל שניה שהוא בחוץ זה דבר מסוכן לציבור.. ובגלל זה היה כל המרדף הזה 24 שעות ביממה..
אתה צריך קצת להכיר את הצד השני ולהכיר במה שקורה בעולם בארץ ולא רק לחשוב ישר בלי לסטות ימינה ושמאלה..

עוד משהו.. כל הצילום הזה היה בדחף ולחץ העיתונאים והצלמים.. העיתונאים עצמם אמרו זאת.. ראה מה שנאמר אתמול או שלשום בערוץ 2..

Last edited by sport; 11-12-06 at 20:00..
  Reply With Quote
ישן 11-12-06, 19:57   # 29
4EvEr
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל 4EvEr

4EvEr לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי On-Serv.Net צפה בהודעה
4ever
לאנוס אסור אבל לא מבינים שהעונש שלו זה לשבת בכלא עד שימות לא צריך להתעלל בוא ולצלם את זה!... זה גם הפרת זכויות אדם המשטרה בעצמה עוברת על חוק.
עזוב אותך חארטות חבל פה שהעונש בישראל לא ממצא את עצמו

קיצר סתם נושא הרביצו לו יאללה עברו הלאה

פלאפון: 0542089131
פורומים | העלאת תמונות
  Reply With Quote
ישן 11-12-06, 20:03   # 30
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי 4EvEr צפה בהודעה
עזוב אותך חארטות חבל פה שהעונש בישראל לא ממצא את עצמו

קיצר סתם נושא הרביצו לו יאללה עברו הלאה

לא ממצא את עצמו הבנאדם הזה קיבל כמה מאסרי עולם זה עונש די מוצדק אבל אם אתה מיתכוון באופן כללי אתה אכן צודק!.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום