|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
גם אם ההצעה תתקבל, שום גורם לא יאכוף אותה...
וזה סתם יהיה חוק לא חוק בערך כמו "אסור לעשן בתחנה מרכזית בת"א. אני יודע בתור שוטר , משוטרים אחרים אנחנו יושבים בכיף שלנו ומעשנים בתחנה ליד כולם ולאף אחד לא איכפת אגב נראה לי פשוט שמישהו פרץ לנכדה של חסון לאייסיקיו וזה עצבן אותו
Last edited by SlipY; 07-12-06 at 19:33.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום Off-Topic
|
הצעות כאלה מפגרות...
מה יהיה הדבר הבא? אישור לנגב את התחת בשירותים עם יותר מ-8 קוביות נייר?
# 4 | |
הוסטסניון
|
איזה אידיוט, מה הוא בכלל מעלה פה את אירן, אירן היא מדינה שאין בה חופש ביטוי בגרוש אז איזה מין פיגור זה לעלות את אירן כדוגמא? מגוחך.
הדבר לא יעבור, ואם יעבור, לא יאכפו אותי, אם יאכפו אותו, יש מצב גדול שיהיו פריצות. ציטוט:
כנראה... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
שיפטרו אותו כבר כל דבר יש לו בעיות
# 6 |
הוסטסניון
|
איזה טמטום...
בסופו של דבר מי שהציע את החוק המטומטם הזה ישב בבית, ינסה להכנס לאתר מסוים - לא יכנס לא.. ורק אז הוא יקלוט איזה מפגר הוא. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
וואי איזה מטומטם זה :S
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
פיגור ממש
נגיד בניתי אתר בנענע מה הם מפגרים לירשום אותו נגיד והייתי עכשיו בן 8(הגיל שהתחלתי ליבנות אתרים) הייתי בונה אתר בנענע והייתי צריך לירשום אותו מה אני מבין בזה בכלל האמת ניראה לי שכול הרעיון בזה זה כסף ועוד פעם כסף
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
לדעתי אם באמת יצא חוק כזה הוא יגביל את עצמו רק לאתר בעל ממוצע של 5,000 גולשים ביום לפחות ולא על אתרים אישיים
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|