|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מנהל ראשי בדימוס
|
יושב ראש של הקבוצה בית"ר ירושליים, בין הישראליים העשירים.
ותאי, גם אם תפנה אני לא מאמין שהוא ייענה לבקשה כזאת, משום שפונים אליו בכמויות ובבקשות יותר כבדות מאלה. |
![]() |
![]() |
# 22 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בעיה בשבילו לכתוב צ'ק כזה קטן, ולתת לאחת המזכירות לשלוח בדואר? אם זה ייגע לליבו הוא יעשה את זה. תסכים איתי שזה שווה ניסיון... |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה חושב שהוא מחלק כסף לכל מי שרוצה.. אם זה היה ככה.. הוא היה מוצף באנשים שמבקשים דברים.. ואם כבר הוא היה גם תורם לנושאים יותר חשובים מהדברים שלך.. (חוץ מזה.. שלקנות תוכנה הזאת זה הדבר אולי הכי שולי שיש.. עדיף לתרום את הכסף לאיזה חסר אוכל..) אנשים כמוך לא מעניינים אותו.. אתה לא מבין.. הוא לא סתם תורם כספים.. הכל זה פרסום ויחצנות.. "ייגע בליבו" ? תהיה בטוח שהוא לא יקרא את זה.. הפניות אליו לא נעשות ישירות.. אלא למזיכרות של היועצים שלו.. או אפילו יותר רחוק.. הוא איש עסקים.. יש לו חיים.. הוא לא הנדיב הידוע Last edited by sport; 25-11-06 at 15:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
כל מה שהוא השקיע בו עד עכשיו נתן לו תמורה והעדה אני לא חושב שבקשה לרכוש תוכנה ב 20,000 ש"ח תגיע אליו בכלל, וגם אם היא תגיע אליו הוא יתעלם ממנה בגלל שזה שטות. זה שטות אפילו לנסות לפנות אליו במקרה כזה. בכל מקרה אתם המחוננים, אתם צריכים לדעת שאין לכם סיכוי להשיג אותו או להשיג ממנו מימון. נסו לגייס כסף בעצמכם.
![]() |
# 26 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 27 |
מנהל ראשי
|
תאי זו בדיחה?
אתה רוצה כסף והדבר היחיד שאתה מוכן לעשות זה לשלוח מייל? נו באמת. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני צריך מימון, וחוץ מזה, אני לא תלוי בזה, אני לא סומך על זה, ואפילו לאחושב שהוא יתרום, אבל אם מה שאני צריך לעשות כדי לנסות זה לברר איך אני שולח אליו מייל, אני מעוניין לנסות. |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
זה כמו לנסות לשלוח מייל לבוש ולבקש ממנו וויזה לארצות הברית.. הפיתרון הכי אופטימאלי בשבלכם זה לנסות לגייס כסף שכל אחד יתרום קצת ולהגיע להסדר עם החברה שמוכרת את התוכנה.
![]() Last edited by yaiRy; 25-11-06 at 15:45.. |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
אם אתה רוצה משהו שקשור בזה לא כדאי שתגע בליבו של גייטס היקר? ביל גייטס נפגש פעם עם מחוננים בארץ או משהו כזה..
אני חושב ששחר מהפורום נפגש איתו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|