|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
אקס מנהל
|
בכל מקרה, אפילו שאין הוחכות, אנחנו לא ראינו פה תגובה של ניר, סימן שמשהו מסריח פה? עד שהוא לא מגיב אני לא נועל את האשכול.
ואני מאוד מבקש, בלי תגובות קצרות בבקשה. |
![]() |
# 23 |
Permanently Banned
|
אוקיי תעשו מה שבראש שלך אבל אל תתגרה בכל זאת אני לקוח שלך חח..
Last edited by RadiK; 08-11-06 at 20:47.. |
![]() |
# 24 |
חבר פורום
|
המשתמש לא מורשה לפרסם ביקורת.
Last edited by Oleg; 08-11-06 at 22:39.. |
![]() |
# 25 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 26 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הצעה להנהלה תנעצו אשכול ביקורות על ניר ()
יחסוך הרבה מקום במסד נתונים זה כבר מתחיל להגזים בסדר ילד קטן שמשחק עם איכוסנים עוד איך שהו אפרש להבין אבל ציטוט:
|
|
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
.
אולג זה פשוט לא ייאמן.
תראו כמה אנשים נדפקו ממנו, הוא למשל התקשר אליי לפני שלושה ימים ואמר שהוא יפקיד את הכסף וכלום לא קרה מן הסתם.. איך הוא בכלל יכול להרגיש טוב עם עצמו שהוא פשוט דופק ומרמה אנשים זה גועל נפש.
חבר פורום
|
מה עוזר לך שאתה פתוח ביקורת רעעע מאוד מה נראה לך שלא יבוא עוד לקחות? אולי לא יבוא עוד ילדים,אבל אנשים מבוגרים זורים כול הזמן!!
# 29 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה האדם שבשניה מצאתי עליו פה לפחות 10 ביקורות רעות ככה שאין לך כ"כ מה להגיב על ביקורות רעות של אחרים |
|
![]() |
# 30 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
ותאמין לי אני יכול לבקש מהמון אנשים לזרוק עלי מילה טובה כאן,אני נותן חסות להמון אנשים כאן וכולם מרוצים מהשרות ומהחסות שהם מקבלים. ואני לא שם על הביקורת שכאן זה כולה פורום עד כמה שיהיה לי כאן שם "רע" יבוא עוד לקחות ואני מעדיף אנשים מבוגרים מאשר ילדים בני 12 שהם לא יודעים מה הם רוצים מעצמם. אני יבקש מכמה לקחות שלי שקיבלו חסות לזרוק מילה טובה שתתקע לך בגרון כמו קוץ. בוקר טוב עודד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|