|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל אם אתה לא מרווח הרבה או משהו לא ממליץ לך[לא אמרתי שאתה לא מרווח] כי תחושב אתה צריך לשלם למנהלת חשבונות לשלם על קבלות עוד כמה דברים. בהצלחה.. |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
קשה מאוד למכור היום בלי עוסק פטור (עדיין לא הבנתי למה) אבל כולם רוצים פטור, אני יודע שזה בגלל שככה החברה נראת יותר אמינה וכו' אבל לדעתי זה שטויות |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 25 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בנוסף לרישום במע"מ ובמס הכנסה, יש להירשם כעוסק עצמאי גם במוסד לביטוח לאומי. הרישום מתבצע על-ידי מילוי טופס דין וחשבון שנתי. המוסד דורש לציין את כמות השעות הצפויות ורמת ההכנסה הצפויה. קיימים 2 סוגים של עצמאים בביטוח לאומי:
1)עצמאי עונה על ההגדרה של עצמאי- משלם מקדמות ומבטח את ההכנסה שעבורה משלם מקדמות . 2) עצמאי שאינו עונה על ההגדרה – עוסק שעובד בעסק פחות מ-12 שעות בשבוע ומרוויח פחות מ-3,692 ₪ לחודש. מעמד כזה בד"כ מתאים לשכירים שהעסק משמש עבורם השלמת ההכנסה. כאשר העוסק נרשם במוסד לביטוח לאומי – המוסד בודק האם שולמו דמי ביטוח מגיל 18 ועד ליום פתיחת העסק –אם קיימות תקופות שבהן היה עוסק בחו"ל או לא עבד – יידרש לשלם בעבור התקופות אלה. והנה עוד משהו שיענה לכם על השאלה שלכם חובה הרשמה בביטוח לאומי http://www.btl.gov.il/NR/exeres/E732...htm?&sFather=y ורשום שם במפורש: ציטוט:
יבוא היום ואתם תשלמו על זה ביוקר ואתם יודעים איזה מוסד הכי גרוע להתעסק איתו זה ביטוח לאומי. תבינו כל מוסד הוא לגופו ביטוח לאומי לא קשור למע"מ ולמס הכנסה ומס הכנסה לא קשור למע"מ וביטוח לאומי וככה גם המע"מ לא קשור אליהם. כל מוסד יש לו את התפקיד שלו. שמעתי המון שטויות כאן סתם דוגמא התיק נפתח אוטומטי במס הכנסה.. ומי חותם על התיק מע"מ? סתם רק בשביל שתבינו שמה שאתם אומרים זה אידיוטי. לברר היום זה לא עולה כסף. Last edited by mada; 16-10-06 at 20:10.. |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
אם אני ימצא לי זמן ואני הרשם במע"מ אז אני כנראה גם הרשם בבטוח לאומי |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תקבל או לא תקבל פטור מלשלם זה משהו אחר אך ההרשמה היא חובה. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
Permanently Banned
|
שטיות ושטיות ,
בן דוד שלי לפני יומים לקחתי אותו למע"מ הוא רצה להרשם עסק פטור , אבא שלו גם בא והוא ואני הסעתי אותם בקיצור , אבא שלו חתם ופתחו לו תיק במע"מ ואין שום צורך ללכת למס הכנסה ולא לביטוח לאומי נקודה. צריך אישור שיש לך חשבון בנק (כמובן מהבנק) צריך דרכון או תהודעת זהות , הורה , כמה חתימות שלך וזהו אתה עוסק פטור. |
![]() |
![]() |
# 29 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואחר כך לסגור תיק לא הולך ככה[דעה שלי] |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חסום
|
הכי מצחיק זה שאחר כך הוא מקבל דרישת תשלום מקדמות מס הכנסה ולא מבין איזה תיק נפל עליו.
לקבלת תשובות מדוייקות , יש פורומים מקצועיים בנושאים האלו , כמו תפוז , אם אני לא טועה יש שם פורום שעוסק בביטוח לאומי , ויש גם פורום של מס הכנסה ומע"מ [ אם זיכרוני אינו מטעה אותי ]. והערה חשובה : בתור עוסק מורשה , כאשר אני מקבל קבלות (לא חשבונית מס) , ההוצאה אינה מוכרת ואנני יכול לקבל החזרים ממס הכנסה ולכן הסיכוי שחברות רציניות יעשו עסקים עם עוסק פטור הם כל כך קלושים שלא שווה להיות עוסק פטור. וילדים לא צריכים חשבונית מס על שירותים שהם קונים , אז מומלץ רק לעסקים שבאמת רואים איזשהי תפנית שיכולה להיגרם "לעסק שלהם" כתוצאה מהיותם "עסק חוקי" להפוך להיות "עסק חוקי". בכל מקרה אחר , מדובר על בזבוז זמן של הילד ושל ההורים שלו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|