|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
Permanently Banned
|
הכל תקין
|
![]() |
# 22 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הרבה לקוחות התלננו שהאתר לא עובד להם , אז לכן אני ישר בודק איך זה יכול להיות. שאלתי כמה חברים עם עובד להם אמרו לי כן , אמרתי וואלה חלק עובד ולהם וחלק לא כנראה שזה הDNS אז אמרתי טוב נבדוק אצל עוד אנשים פניתי לעוד כמה חברים וגם עבד. אז אמרתי נשאל בהוסטס ואתה בעצמך רואה שחלק לא עבד להם שבסביבות הערב שפרסמתי את הודעה. וכן אל תגיד לי שזה אשכול טיפשי ואל תגיד לי שזה פרסומת סמויה , סך הכל שאלתי קשה לך לענות ? מתחיל מאוד להעצבן פה כל הקטע של ה"ילדים" כמוך בהוסטס. תראה קצת בגרות אין אין לי מילים , חבל . בברכה , |
|
![]() |
# 23 | |
Whatever
|
ציטוט:
# 24 |
Permanently Banned
|
הכל עובד
![]() כלבים + 012 |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית מסכים עם תאי, בזמן האחרון בכל חור בפורום אני ראה CRV, בין אם זה 20 אשכולות על כל שירות שלכם, ובין אם זה באנר שעשו לכם שכתוב בו שמקבלים מתנה בקנייה רק לחצי שנה.
מאוד מפתיע שעדיין לא קיבלת אזהרה על כל הספאם הזה, הכרזת על החברה לפני 10 ימים וקבל כמה אשכולות פתחת כבר: ועכשיו, אחרי שכל הפורום נכנס לאתר שלך, הבעיה ללקוחות שלך נפתרה? לא נראה לי. יש מקרים שבהם הבנאדם תמים ובאמת שואל אנשים האם האתר פועל, אני לא חושב שפה זה המקרה. בברכה, הילד המעצבן של הוסטס. |
![]() |
# 26 |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ב . חלק מהאשכולות זה שאני מחלק לאנשים דברים מתנה , ואתה אומר לי ספאם ? אין לך בושה ? ג . אם זה היה מפריע לאלמוג או למנהל השני כבר הייתי מקבל אזהרה אבל אין שום אזהרה ונכון אולי קצת יותר מיידי הודעות אבל הכל למטרות שונות ולא לעשות " ספאם " שיהיה לך לילה טוב , פעם הבאה על תתקוף סתם לא עניין שלך אל תתערב . אם היה לי כוח היייתי ממשיך לכתוב לך פה שעות אך בגלל שהשטיות שלך כבר הספיקו לי ללילה לא אכתוב עוד בקיצור , לילה טוב. |
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
אני לא מבין למה אתם תוקפים את אושר
![]() לא טוב לכם עם מה שהוא עושה פנו לאחד המנהלים. עצם ההודעות שלכם כאן מהוות ספאם אחד גדול ויגרמו לנעילת האשכול סתם. שיהיה לכולם לילה טוב ![]() |
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא רוצה לקבל אזהרה [ פורום זה לא מקום ל'ריבים' ] אז אני לא אגיד את דעתי. בהצלחה לך, ומקווה שהDNS יסתדר [לי אישית עובד]. |
|
![]() |
# 29 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה סך הכל בן 16 אני יכול להיות אבא שלך . לילה טוב . אפשר לנהול , פעם הבאה לפני שאני אפתח אשכול אני צריך לחשוב 20 פעם . |
|
![]() |
# 30 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() האתר עובד לי כרגע, לפני מספר יום-יומיים לא עבד (netvision).
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|