הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-09-06, 20:08   # 21
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
שמח שאתה מעוניין למשוך את הדיון.
אין לך מושג כמה, פשוט אין לי משהו יותר טוב לעשות..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
גם אני בעד, כולנו שוכחים שהמנהיגים אסד, סניורה/נאסראללה, ואפילו נשיא איראן לא נמצאים בדרגת קיצוניות כל כך גדולה, עדיין יש להם שכל. המנהיגים שיבוא בעשור הבא יהיו קיצוניים יותר, דתיים יותר ושונאים יותר- אם עכשיו אף אחד לא יתגייס לשירות קרבי או שירות תורם אחר, מתי כן?
אחמדינג'אד לא קיצוני? זה נתון לוויכוח.

בכל מקרה, יש כאלו שקרבי לא מתאים להם וידוע שצה"ל הוא אחד מהגופים שמבזבזים כשרונות. למה?

נניח ויש מישהו עם פרופיל 97, ספץ במחשבים - הוא יילך לקרבי כי יש לו פרופיל קרבי. לעומת זאת, ניקח אחד עם פרופיל 45, טיפש ממש ולא מבין שום דבר במחשבים והוא ישלח ע"י צה"ל לקורסים שעולים מאות אלפי שקלים כדי להביא אותו לרמה של הבחור עם הפרופיל 97. שיקול מפגר לדעתי.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
אכן, לא הבנתי את המשפט השני אך לדעתי המשפט הראשון, גם עבור ילד קטן היה מובן למרות הכתיבה המבולבלת ואף גרועה.
שוב פעם, לא הבנתי את המשפט הראשון שכתבת. מה לעשות, קורה.. לא כולם מושלמים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
שנה טובה ומוצלחת לכל בית ישראל!
אמן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
אולי זה לא ראוי ולא מכובד עבור מסיק המסקנות הראשי לישראל, אבל כזה אני- חרטטן פורומים שמנסה לשחק אותה שנון (או בקיצור- אדם עלוב).
אתה אמרת

ציטוט:
לא יודע
שהקשרתי אליהם לבדוק למה לא קיבלתי הם אמרו לי שאולי אני יקבל
ואנשים עם פרופיל כמו שלי לא תמיד מקבלים :S

הם אמרו שביום של הגיוס אני יופנה לקצין מיון :S
אין לי מושג מה להגיד לך, חוץ מלאחל לך גיוס קל ונעים

(ואל, פשוט אל תגיע לטכני של חה"א)
ישן 20-09-06, 20:31   # 22
adielsh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

adielsh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי uni
אוקיי קצת משהו כדי להאיר לכם את העיניים...

בלי הג'ובניקים לא היה צבא..!!! נשמע אבסורדי... מצטער ככה זה...

אומנם יש משק"ים מפגרים שמכינים קפה או מדליקים את הממטרות בבוקר וכ'ו..
.
זה לא משנה

ללא אותו ג'ובניק הצבא שלנו לא היה יכול לעבוד כמו שצריך...

יש קרבי ויש תומך לחימה [בערך ג'בוניק]

יש ג'ובניקים שחוזרים כל יום הביתה אבל זה לא בהכרח כי הם לא רוצים לתרום למדינה אלא בגלל שהם לא יכולים להיות קרבים אבל הם תורמים בצורה שונה...
אני לא ממש מסכים איתך יש תפקידים ממש לא מועילים שהצבא יכול להסתדר איתם טוב מאוד
www.extraup.net
העלאת קבצים בחינם
  Reply With Quote
ישן 20-09-06, 20:59   # 23
Pro-Host.co.il
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Pro-Host.co.il

Pro-Host.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי VajDa
יש לנו בפורום קרבייםם כבודדדדדדדדדדדד חשבתי כבר שכולם פה גוב'ניקים\פקידים
נהג בצהל זה לא קרבי (יש ויש)
אז אם לא היה נהג מי היה מעביר ציוד? (טנקים וכדומה)
אח שלי נהג, והוא לא בקרבי!

הוא בחיל תותחנים, ותאמין לי שהוא ישב בגבול של לבנון עם משכורת של 400 שקל ולא כמו חייל קרבי שמקבל 800 שקל..

זה לא נקרא לתרום? אם לא היה נהג, לא היה מי שיעביר את הטנק, אם לא היה מי שיעביר את הטנק, לא היו יכולים להפציץ את לבנון, ואם לא יכולנו להפציץ את לבנון מהקרקע אולי הינו נפגעים יותר.
  Reply With Quote
ישן 20-09-06, 21:45   # 24
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
אחמדינג'אד לא קיצוני? זה נתון לוויכוח.

בכל מקרה, יש כאלו שקרבי לא מתאים להם וידוע שצה"ל הוא אחד מהגופים שמבזבזים כשרונות. למה?

נניח ויש מישהו עם פרופיל 97, ספץ במחשבים - הוא יילך לקרבי כי יש לו פרופיל קרבי. לעומת זאת, ניקח אחד עם פרופיל 45, טיפש ממש ולא מבין שום דבר במחשבים והוא ישלח ע"י צה"ל לקורסים שעולים מאות אלפי שקלים כדי להביא אותו לרמה של הבחור עם הפרופיל 97. שיקול מפגר לדעתי.
שיקול מפגר, ספץ במחשבים ליחידות הטכנולוגיה טיפש לשלישות ולקריה. אבל לא אני ולא אתה נשנה את הצבא.

בקשר לקוף האיראני, אני רואה בו אנטישמי מצוי שאפילו את המדינה בה הוא שולט הוא לא מחזיק- את באיראן כידוע שולטים המנהיגים הדתיים, הוא רק בובה שלהם. הכוונה שלי בקשר לאיראן היא שברגע שיעלה מנהיג דתי שמעוניין לקרב את יום הדין, אז נצטרך לפחד. בינתיים? הם פוליטיקאים...

בקשר לכל הדיון הזה, אין לי כח להתווכח כל אחד מאיתנו יכול לזרוק תירוצים עד ראש השנה תשס"ח.
במקום להגיב ב"מה", יכולת להגיד שטעית כאשר אמרת שאני חושב שרק קרביים תורמים (ומצידי שהבנת רק מילה אחת ממה שכתבתי, מאותה מילה היית יכול להבין שאני לא חושב כך), אבל החלטת
לא לעשות. בתור אחד שמשרת במודיעין או בכלל בצה"ל ובטוח נמצא בקשר גם עם חיילים קרביים איך אתה בכלל יכול לחשוב שמישהו שעבר את שירותו הצבאי יגיד שמי שלא קרבי לא תורם.

ניחא...

ציטוט:
אז אם לא היה נהג מי היה מעביר ציוד? (טנקים וכדומה)
אח שלי נהג, והוא לא בקרבי!

הוא בחיל תותחנים, ותאמין לי שהוא ישב בגבול של לבנון עם משכורת של 400 שקל ולא כמו חייל קרבי שמקבל 800 שקל..

זה לא נקרא לתרום? אם לא היה נהג, לא היה מי שיעביר את הטנק, אם לא היה מי שיעביר את הטנק, לא היו יכולים להפציץ את לבנון, ואם לא יכולנו להפציץ את לבנון מהקרקע אולי הינו נפגעים יותר.
אותו בחור שצוטט על ידך, לא מאמין במשהו אחר חוץ מבקרבי ואולי קצת במודיעין (לפי תגובותיו בדיונים).
הוא גם לא מאמין שיש דבר כזה חיילים קרביים מהעיר (למרות שאמרתי לו אלף פעם שבמחזור שלי בצנחנים למשל היו מושבניקים/קיבוצניקים מעטים מאוד לעומת העירוניים- אך הוא סירב להקשיב).

עוד שנתיים אם אני זוכר נכון הוא יתגייס לצבא, אני מניח שלקרבי והדעה שלו לגבי ג'ובניקים ואפילו לגבי הקרביים תשתנה ובגדול.

Reply With Quote
ישן 21-09-06, 07:46   # 25
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
שיקול מפגר, ספץ במחשבים ליחידות הטכנולוגיה טיפש לשלישות ולקריה.
אה, בקרייה לא יושבים יחידות טכנולוגיות?
ואם כבר הולכים על סטיגמות של חילות עם אנשים טיפשים, אז יש כמה נמוכים יותר מהשלישות, צריך דוגמאות?

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
בקשר לכל הדיון הזה, אין לי כח להתווכח כל אחד מאיתנו יכול לזרוק תירוצים עד ראש השנה תשס"ח.
במקום להגיב ב"מה", יכולת להגיד שטעית כאשר אמרת שאני חושב שרק קרביים תורמים (ומצידי שהבנת רק מילה אחת ממה שכתבתי, מאותה מילה היית יכול להבין שאני לא חושב כך), אבל החלטת
לא לעשות. בתור אחד שמשרת במודיעין או בכלל בצה"ל ובטוח נמצא בקשר גם עם חיילים קרביים איך אתה בכלל יכול לחשוב שמישהו שעבר את שירותו הצבאי יגיד שמי שלא קרבי לא תורם.
יש לך בעיית חוסר אמון קשה. שוב אני חוזר ואומר (בפעם השלישית לדעתי), לא הבנתי את שני המשפטים שבתגובה אליהם כתבתי "מה". תלוי מה זה קרבי כי יש את הגדרת העמחא ויש את הגדרת צה"ל אבל נעזוב את זה...

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום