|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
חחח מסכן הבנאדםםם...! אבל להבא נריה תדע מדריך חייב להיות מדריך ולא מדריך שגוי..
|
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
אל תדאג אחי אני לא מסכן
פשוט סתם כמה מוציאים את החשק לעזור ולכתוב ותאמין לי שיש לי עוד הרבה מדריכים לכתוב כעיקרון היה לי שגיאה 1 קטנה שהעירו לי עליה וגם ככה הייתי מתקן כי בדקתי את המדריך אחרי שפירסמתי וראיתי את השגיאה (השפה הזאת היא C-S קיס סנסיטיב ועשיתי אות קטנה במקום גדולה) בכל מקרה כל מי שהעיר פה העיר על ההסבר הל הפונקציה של הפאבליק הזה כעיקרון זה ממש ממש לא משנה כי בתור מתחיל לא אמורים לדעת את זה... אז אני יפרט על זה יותר מאוחר בעז"ה כי זה לא חשוב כ"כ ולא יוסיף/יגרע |
![]() |
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כל מה "שלימדת" במדריך זה כלום בעצם, אני פותח את העורך שלי לC#, Microsoft Visual C# 2005 Express Edition וכל מה שכתבת פה, נמצא שם כשאני מבקש לפתוח תוכנית Console, אז מה הטעם במדריך הכל כך מיותר הזה? Last edited by Alon.R; 19-09-06 at 14:43.. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
המדריך הראשון יותר מראה את הגוף של השפה
לא שימושי? אל תגיב! מה אתה רוצה בכלל אני לא אמור לצור מדריך שיעניין אותך עוד אדם מגעיל.... |
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
תודה על שהשקעת מזמנך.
זה יעזור לי כי אני מתחיל בזה.
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ישר תוקף, מרגיש חוסר ביטחון אה? זה לא שימושי מכיוון שמתחילים בשפה זו משתמשים בעורך של מיקרוסופט לC# ושמה זה מובנה בכל פרוייקט חדש בתוכנית קונוסול, cut the bolshit - אתה מתחיל, מי אתה שתתחיל להרצאות פה על שפה שאתה בכלל לא מתמצא בה. אל תנסה להתנשאות מעל מישהו בפורום כי עשית ctrl c והעתקת לפה את הקוד הראשוני של תוכנית בסיסית בC#. ואם לא משם, אז מעמוד 27 של הספר שלך.. יש לי אותו ספר. אני בטוח ב100% שבקושי יש לך מושג בסיסי בC#, יותר מ Console.WriteLine Console.ReadLine והגדרת משתנים בסוגים שונים. ואולי, אולי! קצת לולאות while וfor ואולי גם if. זה בדיוק, אבל בדיוק כמו שאני יצור מדריך למתחילים בPHP: PHP קוד:
![]() אגב אולי לי אתה לא צריך ליצור מדריך, אבל לאחרים המדריך צריך להיות מעניין, וחשוב מכך - שימושי. |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
למה צריך לריב על דברים כאלה? הבנאדם סך הכל ניסה לעזור...
# 28 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בשביל אחרים שלא יודעים PHP אני יכול להגיד שהמדריך שלו מקביל לכזה דבר בHTML: HTML קוד:
<html> <head> <title> </title> </head> <body> </body> </html> |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
תראה מצידי תעשה מדריך ב HTML שמראה שצריך לפתוח כתבן
מה אכפת לי בכלל כל עוד מישהו מנסה לעזור הידע שלי ב #C אל תדאג לו.... וזה ממש לא כמו שתעשה <?php ואתה יודע טוב מאוד שזה לא זה זה תחביר שונה אז באתי והסברתי +טיפה טיפה רקע על השפה אז מדריך הבא אני יעשה קלט ופלט ומשתנים לאט לאט מה קרה אני לא העתקתי שום קוד מהספר הזה---שום קוד פשוט אחרי שלומדים ולא משנה כמה זמן אני לומד אפשר לזכור קוד די פשוט של התחלה |
![]() |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וזה בדיוק אותו קוד, אני רק אומר שאתה נתת פה את הקוד הכי בסיסי בדיוק כמו המבנה הבסיסי של דף HTML ממוצע: HTML קוד:
<html> <head> <title> </title> </head> <body> </body> </html> המדריך לא שימושי מכיוון שכבר בעורך הוא נמצא, אז מה עשית פה? פתחת אשכול, הטעת אנשים, ולא נתת שום דבר מועיל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|