|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
"ויבוא השוסטר הגדול מן המרכז וימטיר מטר חומרה מכל לבבו ותתמלא הארץ במעבדים כרטיסי מסך ושלל נפלאות..."
|
![]() |
![]() |
# 22 |
מנהל ראשי
|
איזו הפתעה,
הדבר "מתגלה" רק לאחר המקרה. חבוב, גם אם תיקח 14 פרקים של אנציקלופדיה (תבחר אתה איזו), תוכל למצוא כיתוב המסביר את אותו הדבר בדיוק. |
![]() |
![]() |
# 23 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
בתור בחור דתי אתה צריך לדעת שלא להתייחס למה שכתוב שם וכן, להיות בהלם בגלל הפירוש כי זה בכלל לא טקסט שקשור בצורה כלשהי לתנ"ך. כנראה שמישהו החליט לפרשו כרצונו. אה, אתה יודע שיש עוד דברים שהם מעבר לעולם הזה אבל אנחנו אפילו לא נוכל לדמיין בחיים? מה הופך אותך לבעלת יכולת שכלית יותר גדולה משלנו? טהעניין של רבין ידוע, אבל זה נמצא בצופן התנ"כי שהוא יחסית אמין. ציטוט:
אולי אם מישהו היה מקשיב למה שהצופן גילה שנה לפני הרצח, היו במדינה אחרת כרגע (לא יודע אם טובה יותר או רעה יותר, אבל אחרת).
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 21-08-06 at 16:25.. |
||
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
טל, לידיעתך, עזה נחשבת כמדינה כיום.
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
מבחינת המדינה שלנו עזה עדיין לא נחשבת אוטונומיה אפילו.
![]() |
# 26 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני ממש מצטער שלא גילו את זה יום לפני, הכל אשמת המאמינים מה שנה התראה? אנחנו אמורים לזכור?! לא ציפיתי שהוא לי יצא מהבית, אולי אם הוא לא היה מוריד את השחפ"ץ דינו היה יותר טוב. דרך אגב, לכל אלה שאמרו שלפי הצופן התנ"כי תהיה מלחמה גרעינית ב-2006 אז אולי אני לא דתי ולא מבין כמוכם, אך גם אני יודע טוב מאוד שהצופן התנ"כי והיהדות בכלל לא הולכים לפי הספירה להולדת ישו, אני בספק אם גוי מצא שתהיה מלחמה בשנה של גויים, זה אמיתי.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 21-08-06 at 17:25.. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
המהדורות של האטלס לא מעודכנות לשנות 2005-2006, אני מאמין שבקרוב עזה תוכרז כמדינה לכל דבר, אני גם חושב שיש שם שלטון של ראש ממשלה או נשיא.
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה, יצאת פה ממש טמבל(סלח לי המילה, אבל כן..). "אני מאמין שבקרוב עזה תוכרז כמדינה לכל דבר" אתה מאמין שבקרוב היא תוכרז.. אבל עד שהיא תוכרז, היא מדינה? לא. אז אני אשמח אם בפעם הבאה שאתה רואה תגובה שלי פשוט תדלג עליה ואל תקרא אותה אפילו, תודה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|