|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
Permanently Banned
|
אור גם אני זוכר אותך מהימים הטובים
ואני יתקן את השגיאות כתיב תודה לאלו שאמרו זאת ....ובקשר לפאלפון לא לכולם יש פלאפון אז בכרטיס ביקור זה לא הכי נכון לרשום שלאחד אין ואחד יש אתה רוצה לפרסם את הטלפון שלך?? בבקשה אני לא עומד עם אקדח צמוד לראש ואומר שאסור פשוט לי זה לא ניראה הכי נחוץ אם יש הרבה תומכים שתומכים בשעות הנכונות של היום.. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
צודק
באנו לכאן חברה חדשה כדי להצליח
אנחנו רוצים להצליח ומי לא רוצה להצליח אני רוצה להגיד לחברה שלנו בהצלחה ואור בקשר אליך די להיות כמו מורה ! לפעמים טועים אנחנו בני אדם !! לא קרה שום אסון אם טועים מתקנים וזהו..! |
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לדעתי ראוי שתפרסם את הטלפון שלך כדי שאנשים יוכלו לדבר עם מישהו יותר בעל סמכות מאשר תומכים.
![]() |
# 24 |
Permanently Banned
|
עוד לא הבנתי מה רע בתומכים ששועפים ל0 ?? ולמה לרדת לרמה הממש נמוכה שלך (אני לא פה בשביל לריב אני פה בשביל להתקדם) אני מדבר אם אנשים הם ניראים לי אמינים ומתאימים אני שמח ואם הם עושים מהשהוא שלא ניראה לי אחרי הרבה פעמים הם יורדים ואתה יודע את זה.
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
לא צריך לרדת אחד על השני !
ומאיפה אתה יודע שאנחנו לא שווים כלום ?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!!? אתה מכיר אותנו? למה אתה חושב שאתה שווה יותר? (לא רוצה לרדת עליך) פשוט בואו נגמור את הריב הזה חבל סתם לריב בברכה: תומר סידון |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
1.תומר אני מכיר אותך וגם את דביר
2.אני לא אמרתי שאתם גרועים! אני אמרתי את זה?! 3.אני גם לא רוצה לריב איתך,פשוט נראה לי נכון שהבעלים צריך ליצור קשר עם לקוחותיו! זהו. לא באתי לריב!
# 27 |
Permanently Banned
|
אור אני מסכים שצריך ליצור קשר אם הלקוחות זה חשוב אבל חשוב שגם הוא ידע למי מה ולאן לפנות ברגע שיש ניתוק או הפסקת קשר לזמן או לפרק זמן מסוים(יציאה מהבית) וכו'..
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
אתה יכול להודיע להם כאשר אתה יוצא!
תמיד אפשר להגיד בתא הקולי "אני לא יכול לענות כרגע" ולחזור אליהם כשאתה יכול... אבל עזוב,הכל שטויות! שיהיה לכם בהצלחה!
# 29 |
Permanently Banned
|
אור תקרא פתגם חכם
''אי אפשר לתקשר במורס אם אנשים עיוורים'' סתומרת שאתה לא יכול רק אתה לנהל הכל לבד או להיום אם 50 לקוחות(סתם דוגמה) על איש אחד שבקושי יש לו זמן לעצמו ולנהל הכל תשאל פה אנשים יגידו לך שאי אפשר שרק אחד יהיה אתה לא יכול לעשות הכל לכולם במכה אחת... ותודה רבה.. |
![]() |
![]() |
# 30 |
תודה על תרומתך.
|
את עדן בוגנים הכנסת לצוות של האתר שלך?
LOL תראה את ההודעות שלו ותבין מי הוא. בקיצור= לא מומלץ. יום טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|