|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה, למי שמאמין בנבואות אז אין פה שאלה של "אם".
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אלעד סתם שאלה...
אתה דוגל בעולם של שלום בין כל העמים ואמונה וכבוד שלם בין אדם לאדם או עולם כמו שיש היום פריצות שחיתויות וכ'ו... תענה על זה בכנות. |
![]() |
![]() |
# 3 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לצערי האדם אינו מושלם ותמיד יהיו את אלו "שימשיכו" את קודמיהם. עולם מושלם הוא חלום , חלום שלא יקרה מהסיבה הפשוטה שהוא חלום. אה ואני לא בנאדם מדוכא שכל היום חושב שחור , אני רק נראה כזה =\ עריכה: ציטוט:
Last edited by WiseStyle; 13-08-06 at 02:02.. |
||
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
בכלל, אמונה לא נותנת לך כלום בחיים...לדעתי אין הבדל מבחינת איכות חיים בין אדם שמאמין לאחד שלו. הכי חשוב, כולם מגיעים בסוף לאותו מקום: לקבר. עריכה: כמובן שהמונח כלום היה מוגזם, אך זה שאתה מאמין זה לא אומר שאתה מוגן יותר ושמח יותר. הסיכוי שיקרה אסון לבנאדם שמאמין הוא בדיוק אותו סיכוי שיקרה אסון לאתאיסט.
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אישית לא מאמין באמת באמת בהרבה דברים שאבא שלי ואמא שלי וכל המשפחה שלי בעיקרון מאמינה (לא משהו דתי) , בעיה רפואית או בכלל - אני לא מאמין בהרבה דברים שאנשים מצפים ממך להאמין. זה לא חלום של כל אחד להיות "כזה" בוא נגיד ככה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פה דיברת שטויות ההבדל העיקרי ביותר...שאותו שחכת... ד-ר-ך ח-י-י-ם |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני בנאדם מאמין, אך לא ממש מקיים את המצוות כמו שאלוהים מצפה מאיתנו, אך אני לא חושב שדרך החיים של הדתיים (תעשה לי טובה, אני הלכתי לסכן את החיים שלי בצבא ובגלל חוק דפוק בממשלה אחד שלומד בישיבה ותכלס רק יהיה נטל על המדינה לא עשה כלום, זו דרך חיים? לחיות על אחרים?) יותר טובה משלי. נכון, יש את הדתיים הלאומיים שלדעתי מהווים חלק בלתי נפרד מהעם, אך הם לא הרוב הדתי בארץ. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
ספר יחזקאל :|
כל מלחמות ישראל, (כיפור, שלום הגליל....והלאה..) כתובות שם, הכל הכל, יש שאומרים שזו מלחמת גוגומגוג |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לכו לרב בבית כנסת ושאלו אותו "ספר התנך מהו ?"
ויענה לכם הרב "סיפורי לדורות" ... תהנו (וכן אני מאמין באלוהים לא בתנך :\) |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אז אתה קצת סותר את עצמך אם אתה מאמין באלוהים ולא בתנ"ך...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|