|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
חח דיי להתלהב, בנתיים אני החידי כאן בעל שרידי פ'אגר3 ופא'גר 5
![]() נכון כל הקטיושות שנופלות באזור חיפה ואומרים שזה נופל בשטחים פתוחים? זה נופל בדיוק בשדות ( 15 אלף דונם ) שאני עובד בהם אז אני תמיד הראשון להגיע ![]() ![]() **נערך - קרא חוקים בבקשה אין לציין מקומות מדיוקים** Last edited by ראשן; 11-08-06 at 19:34.. |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
VajDa יש איסור על פירסום מקומות של נפילות טילים, תערוך את זה דחוף ואל תהיה חוכמולוג.
ואני לא מבין מה אתם מתלוננים! אצלכם יש אזעקה ותגידו תודה שאין לכם בכלל עוד רקטות!!! אני זוכר שקמתי ביום ראשון אחד עם בומים מפחידים ביותר שכל הבית שלי זז, ורק אחרי 10 דק' של מטח כבד ביותר הייתה אזעקה. אז מה תגידו על זה? שלנו היו קודם טילים ורק אחרי 10 דק' של מטח כבד הייתה אזעקה! תגידו תודה שלכם יש קודם אזעקה...
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה לא מוריד או ממעיט ממה שאתם עוברים, ולא אמרתי שאנחנו עוברים עשירית ממה שאתם עוברים. אבל להתלונן, גם לנו מותר. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
[quote=Tal]VajDa יש איסור על פירסום מקומות של נפילות טילים, תערוך את זה דחוף ואל תהיה חוכמולוג.
quote] איך אפשר לערוך . ![]() |
![]() |
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
[QUOTE=VajDa]
ציטוט:
כבר ערכו לך אז לא משנה... ![]() ולבחור שהגיב מתחתיי, ברור שיש לכם את הזכות להתלונן.. אבל זה נשמע "אוי הייתה לנו אזעקה!!!" תהיו בריאים ומקווה שלא תעברו מה שאנחנו עוברים.
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
[quote=Tal]
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק