|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אין מצב שזה בחינם מה קרה לכם מה אנשים פראיירים?!?!?
בטוח יש פה איזה משהו תחשבו על זה למה הוא רוצה אתר מצליח...? לפי דעתי הוא מביא לאתרים מצליחים דומיין ואז כל הגולשים ישתמשו בדומיין ואחרי שנה שצריך לחדש אותו אז הוא יעשה לכם מחיר כזה שהיה עדיף לקנות כבר לבד... לפי דעתי מי שרוצה אתר מצליח שלא יחפש את החינם כי אז זה יצא לו יותר יקר... תחשבו בשביל 1.95 $ אתם לוקחים סיכון.... עזבו שטיות הכי בטוח דומיין שאתם קונים מחברה או ממישהו שאתם יוכולים לסמוך עליו שהוא יעשה לכם את זה על שמכם והכל ואם תרצו לחדש אתם יוכולים... טוב אמרתי את שלי תעשו מה שאתם חושבים... ולבעל האשכול סליחה אם הרסתי לך את התוכנית פשוט זה נראה כזה לא אמין |
![]() |
# 23 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אם היה לכם קצת ממה שנקרא מוח בתוך הקופסא שנקראית ראש הייתם מתעקשים שירשום את הדומיין על שמכם, הרי הוא עושה את זה בשביל לעשות טוב לא?
אז זה בטח לא יהיה אכפת לו!
הוסטסניון
|
אני צריך לפורטפוליו שלי
חבר פורום
|
אני מעונין.
רדיו לפורום קוצים נט. פורום למעלה מ 17 אלף רשומים. בימים רגילים מגיעים ל 1350 מחוברים ואף יותר. אנחנו צריכים תדומיין לרדיו. צור קשר בפרטי. www.kozim.net
|
|