|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
as much as i know SESSION defined in the server... בעע אין לי כח לאנגלית...אהההם...כמו כן לא רק שהוא נשמר בשרת גם נוצרת עוגיה שאומרת לו במה להשתמש... אבל בכל מקרה אפשר לבטל את הפעולה של היצירת עוגיה... ושזה עדין יעבוד... |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
Http Analyzer (תוריד מאיפשהו...גרסת נסיון) תגלוש באתר שאתה משתמש בסשן ותסתכל אם זה רק קשור לשרת.... |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
תודה על תרומתך.
|
נראה לי שאתם שוכחים שאנשים יכולים לכבות פשוט את המודם של האינטרנט וברגע שמדליקים אותו
אז יש מקבלים איפי חדש אני עדיין לא מכיר הרבה אנשים שמוכנים לשלם על איפי קבוע בארץ אלא אם כן מקבלים את זה בחינם אני יודע שהאיפי שלי משתנה כל פעם שאני מכבה ומדליק את המודם יותר מזה לחברה שלי יש כמה טווחים ולפעמים גם הטווח משתנה אז לא נראה לי שלעשות רק לפי איפי זה הדבר הכי חכם לעשות. |
![]() |
![]() |
# 24 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
2. מהתהליך שאתה מכבה ומדליק את המודם והאינטרנט מתחבר...זה תהליך מעצבן...שגם גורם לך להתנתק מהאינטרנט לא לשכוח..ולפחות אני שונא כל שניה להתנתק מהאיי סי קיו והמסנג'ר ולחבר אותם וכו'. 3. בהקשר לסעיף 2, תחשוב שזה כולה סקר...ואף אחד לא יכבה ויליק את המודם 200 פעם בשביל לשנות תוצאה בסקר.... למשל לone חוץ מעוגיות אין שום דרך הגנה אחרת..(מנסיון... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
תודה על תרומתך.
|
כן אבל אם זה מערכת של הצבעות לאתרים לדוגמא כמו שהיה פעם TOPSITE אם זה סקר חשוב למישהו
הוא יכבה את המודם גם 1000 פעם והלוואי עליי שהיה לי איפי קבוע... |
![]() |
![]() |
# 26 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבל לסקר אתה לא תעשה קוד אבטחה..כי זה כולה סקר..ואנשים פשוט יעדיפו לא להצביע אם התהליך יהיה ארוך... |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
מ.תיכנות
|
לסקרים הייתי ממליץ על סשן + עוגיה, כי פשוט ככה, על מנת להצביע שוב, על המשתמש: למחוק את העוגיה, וגם לצאת מן הדפדפן, ושוב לחזור, לא נראה לי שיהיה לו כוח לעשות זאת.
קוד אבטחה? מה הכוונה? S: |
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
קיצור השילוב המנצח זה עוגיה, סשן, IP....לסקר אני לא חושב שאני ישים קוד אבטח
![]() |
![]() |
![]() |
# 29 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לגבי סשן..מי שיודע אין לו בעיה גם לעבור את זה...אני לא מספיק למדתי על זה אבל אני יודע שבדרכים מסויימות אפשר גם לבטל סשן. לגבי קוד אבטחה....קוד אימות במילים אחרות....וזה כמובן שלא שמים בסקר..זה יבריח את המצביעים. ציטוט:
קיצר, אני עדיין בדעתי לשים IP, כי זה משהו שאי אפשר לבטל אלא אם כן אתה מכבה את המודם וזו פעולה שאף אחד לא ירצה לעשות הרבה פעמים רק בשביל להצביע בסקר.. חיסרון: בית מרובה מחשבים. ואולי בגלל זה זו הסיבה היחידה לעבוד עם סשן/עוגיות/שניהם. אבל שוב, זה כולה סקר. |
||
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
אני לא חושב שזה משנה מה אתה בוחר כי,
עוגיות אפשר למחוק אי פי אפשר להחליף (אם זה ADSL) אז ככה שתמיד אפשר להצביע שוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|