![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
תהנה ..
תזהר מהאנטישמים בפינה :P
# 22 |
Permanently Banned
|
נוסע ?
תהנה .. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר על
|
באמת באקסטריקס יש יותר מבחר וזה
אבל יש שם מתקנים מפחדים קצת וגם שם יש קצת טור ועכשיו כשאני חושב על זה ב23 אני חוזר מאיטליה, באיזה שעה אתה חוזר? |
![]() |
![]() |
# 24 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הרכבת עץ אני לא מאמין שאני יהיה עוד פעם בדבר כזה .. ותבין מרוב שלא החזקתי ממנה שהייתי בתור .. עשיתי אותה עם מצלמת וידיאו ביד .. רק הקטע שיורדים מלמעלה לתוך האבן הזה .. הרג אותי ואני לא פחדן .. יענו בנג'י ודברים כאלה אני עושה חופשי |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הייתי החופש בצרפת,בלגיה והולנד. והייתי בכל ארץ בפארק אחד,והיורו דיסני היה הכי גרוע,כאילו יש שם רק שני מתקנים טובים(אינדיאנה ג'ונס וה"טיל"(Space Mountain). וגם מחכים חמש שעות לכל מתקן,בכללי הא מועצב יפה והכל..רק רוב המתקנים זה מתקנים לילדים קטנים. אם מישהו היה בהולנד יש שם את הפארק Eftling פארק תותח!! ובבלגיה יש את הWalibi הפארק תותח ממש!כל רכבת יש שם! ובצרפת יש את הAstrix..פארק תותחיייייייי!רכבת הרים עם הכי הרבה לופים באירופה(7 אם אני לא טועה..)משהו תותח,אגב..שם ילד טבע למוות באבובים.. בכלל-צרפת יפה,יש שם הרבה מקומות יפים.. אם אתה רוצה לקנות שם משהו..תקנה בשמים בשון זה ליזה בצרפת בחנות בשמים הזאת(אני לא זוכר כרגע איך קוראים לה,כשאני אזכר אני אגיד לך..) תהנה!
Drugs and H.T.A ![]() Last edited by Shay; 25-07-06 at 19:01.. |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
היורו דיסני בכלל לא היה גרוע .. דווקא יפה שם ... יש שם את המכונה הזאת שאפשר לקחת שעה .. ולחזור ולהכנס ... לא השתמשתם בזה ? אפטלינג לא היה כזה משהו .. אסטריקס רמה מעל כולם .. איזה אבובים אתה מדבר ? בבלגיה הלכנו בסוף לפארק מים .. למרות שבתכנון היה הפארק שאתה מדבר עליו .. והיה בפארק מים הזה את המגלשה הכי מטורפת שהייתי בה .. ממש ממש ממש מהירה יענו בהגזמה והכי מגניב שם .. אין סדרנים . יש תור .. מעל המגלשה יש רמזור אדום ירוק .. אם ירוק אתה נכנס .. וכולם מצייתים לזה כאילו שוטר עומד שם .. אנחנו בהתחלה זלזלנו נכנסו חופשי וזה .. אחרי ששמנו לב למהירות הבנו שעוד פעם ואנחנו מסיימים במיון .. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ןהפארק בבלגיה מחולק לשניים-אחד לפארק מים אחד למתקנים. אפטלינג היה די טוב..
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
מי היה כאן בפארק מים שבבלגיה?
![]() |
![]() |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|