|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
מחירים כאלה אני מביא משהו יותר יפה..!
בוא נגיד העיצובים שלך הם חמודים אך לא מושלמים .. מחירים יקרים מידי לחשוב שאם זה היה בלי הנחה אוווו אבל בוא לא נסטה מהנושא.. העיצובים שלך חביבים שיהיה לך יום טוב נשמה
# 22 |
אחראי פורום
|
חח אנשים תרגיעו...
בתכלס - העיצובים - לא ראיתי את כולם אבל ממש נדלקתי על הראשון והוא יודע את זה עוד מהרגע שהעיצוב שלו פורסם...לא יודע, בו נגיד שהעיצוב הזה נכנס ל5 הכי טובים שראיתי עד כה (שאהבתי הכוונה). בכללי הייתי אמור לקנות אותו אבל מה לעשות שאני הוצאתי את הכסף על דברים אחרים חעחע - שדרוגים שקשורים בעסק. בן אדם - רושם ראשני, אחלה בן אדם!. אם תרצה משהו אחר שאוכל לספק לך במקום כסף בתמורה לעיצוב - אשמח שנדבר. המשך יום נעים וחופשה נעימה.
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ותודה רבה לכולם אבל חברה אני באמת מעדיף בלי תגובות על העיצובים, וזהו המקום לפירסום עיצובים למכירה כך שאני יכול להחליט אם לקבל ביקורות או לא (את הביקורות על העיצובים קיבלתי). בנוגע למחירון זה מה שהייתי לקבל על חלק מהעיצובים וזה גם מה שהמליצו לי לקחת על כל עיצוב ועיצוב, כך שאני גם לא חושב שהמחירים היו יקרים (אולי לחלק כן אבל זה המוח הישראלי) ואני בטח לא חושב שעכשיו הם יקרים. שבוע טוב, |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר על
|
לדעתי תנסה להראות את אחד מעיצובי הפורטל בגודלם המלא.
יהיה הבדל גדול ויראו שלא השקעתה בעיצוב גראפי בסיסי בבלוקים וכל מיני דברים שימשכו את העין זה פסים עם צבע אחיד. העיצוב והסידור לא סימטרים ולא נוחים לעין, מבנים יותר מדי מורכבים ומסובכים אני אישית מעדיף אתר מסודר בלוקים מסודרים לא יותר מדי. המחירים ממש מוגזמים גם אחרי ההנחה ביחס לרמת העיצובים. אם אתה רוצה תכעס אבל הבאתי ביקורת וממה שהבנתי בפורום הזה מותר. אז אני חושב שעוד הרבה אנשים מסכימים איתי אין לך לאן למהר אבל בהצלחה בכל זאת. ואם אני לא טועה את אותם עיצוב כמעט אתה בכל פעם שיש עוד משהו חדש פותח אשכול מחירת חיסול. אתה רואה שלא מצליח לך תעשה עיצובים חדשים תציג אותם בנפרד ותציע למכירה. אז בהצלחה בכל זאת. |
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
קודם כל ביקשתי שלא לתת ביקורות כי את הביקורות קיבלתי כבר.
דבר שני המחירים נקבעו אתה מעוניין לקנות תקנה אתה לא מעוניין אף אחד לא מכריח. ודבר שלישי אני לא פתחתי מכירת חיסול אחת אלא עשיתי מבצע על עיצוב אחד. אני כועס כי רוב מה שכתבת כאן הוא סתם כדי להקניט ואם ידעת שאני אכעס אז למה כתבת את זה?... בכוונה.. זה ממש מגעיל. |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר על
|
כי יש לך גישה מוזרה.אתה מוכר עיצובים שקודם קיבלתה עליהם ביקורות שהם לא ברמת מכירה ממש.
אתה מבקש פה לא לקבל ביקורות כי אתה יודע מה יהיו הביקורות אבל זה פורום כזה שפשוט חייבים לתת ביקורות להפך אני במקומך הייתה מנסה להראות לכולם שהם לא צדקו ולעשות עיצובים יפים מושכים שיוציאו להם ת'עיינים. יש לך פוטנציאל ויש לך ידע.אתה לא מנצל אותו עד הסוף. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
דווקא לאלה קיבלתי תגובות טובות אחי.. (תמיד יש את אלו שלא אהבו אבל אין מה לעשות..).
לא נורא תודה בכל זאת. |
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
צור איתי קשר בicq 251366440,אני לא תופס אותך בicq
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק