|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אין בעד מה
![]() עורך דין קוצי , עוזר לכל אחד . אה רק ה2500 שדיברנו ? אל תשכח מחר >< חחח רונן ועומר שיהיה לשניכם בהצלחה סגרו את זה בינכם ורונן תערוך את התקנון שפר אותו (גם את זה שברוסית) כדי שלא יהיו בעיות בעתיד ושיהיה רק טוב ! |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אני באמת מקווה שנפתור את זה.. ![]() |
|
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
רונן לא היה בכוונה מפיל לך את השרת, אם עברת את התקנון אז זכותו המלאה להשהות אותך..
אני לא מאמין שנעשה פה מעשה מרושע מכוון.. מקווה שתפתרו את זה בניכם מהר, עומר. |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
עומר (המגיב)
קרה את הדיון ואת כל התגובות למה סתם להגיב ? |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
תראו, במקרה הזה הייתי נוהג כך -
מביא ללקוח את מלוא הסכום על אותו החודש (במידה ולא עבר את ה3 שבועות). במידה ונגמר החודש, מביא לו שבוע חינם למצוא עסק אחר (בשבוע זה בעל החשבון עם המסד 100 מגה מושהה). דבר שני, עומר כן? אם רונן חסם לך את המשתמש שיש בו מסד כזה מסיבות כאלו ואחרות, ביקש ממך לא לפתוח אותו, למה פתחת? מגיע לך...ביקשו ממך לא לפתוח עד הבירור, כמובן בזמן שלא עובד אמור לקבל פיצוי אבל לא לפתוח בכוונה. דבר שלישי, סתם לקטע, אם השרת לא מסוגל להכיל עוד מסד כזה, תוסיף חלקים לשרת, יכולים להעיד שבגלל שאצלי עוד מסד של 200-300 מגה יגרום לעומס נוראי אני קניתי עוד ג'יגה ראם שאמור להגיע שבוע הבא. המשך יום נעים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מבין מה הבעיה פה??
עומר?לפני כמה ימים ראיתי שחיפשתה אחסון חזק שיכול להחזיק את המסד של הפורום שלך נכון? ורונן אמר שהוא יכול לעמוד בזה?אם כן אז הוא צריך להחזיר לך תכסף, אם לא הוא לא חייב לך כלום. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|