![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת על DCB - שלילית
יש כמה שמכירים את הסיפור אבל לצערי אני חייב לפרסם את זה פה ולהזהיר
DCB הידוע בתור דניאל כהן , קיבל על עצמו לתכנת לי מספר מערכות כולל עיצוב לאתר שלי סגרנו מחיר, הייתה הזמנת עבודה הכל נכתב וסוכם כולל לו"ז והוא התחיל. אחרי מספר שבועות הבן אדם נעלם , לא הצלחתי לתפוס אותו ולתקשר איתו - חסם אותי במסן וסינן בטלפון. לפני ככמה חודשים הוא הואיל לצלצל אחרי שנדנדתי לו - ואמר שהכל גמור (!!) והוא צריך להעביר למחשב אחר ואז לתת לי. מאז הוא נעלם לעוד מספר חודשים ובקיצור - ברח ושבר את ההזמנה וההיתחייבות בלי שום הסבר. אני חייב לציין שקיבלתי ממנו עיצוב ועל זה גם שילמתי מחיר מלא - אבל כל השאר נשאר בגדר תוכנית. מה שביאס אותי הוא שבכל הזמן הזה שחיכיתי לו כמו איזה פראייר (כל פעם הוא ביקש עוד זמן ואני הסכמתי בתום לב) - בכל הזמן הזה - הבחור לא טרח להגיד לי בפנים שהוא לא רוצה להמשיך את הפרוייקט , במקום זה הוא משך אותי וייאש לי את הצורה.. כיום אני מחפש מישהו אחר שישלים את העבודה ומקווה שהבחור לא עושה לכולכם נזק ומקלקל את השם של התכנתים באתר הזה ,מה שהוא עשה זה לא דבר מתאים ולא דבר מקובל. אני לא ממליץ לקחת ממנו עבודה , הוא פשוט לא אמין ועלול יום אחד לחסום ולסנן אותכם. יאללה , פרקתי את מה שהיה לי ![]() נתראה בביקורות טובות יותר בעתיד !
|