|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 22 | |
חסום
|
ציטוט:
הקלטות סתר ? לפי מה שידוע לי , הקלטה של צד שלישי בשיחה בה יש 3 צדדים לה , אפשרי להקליט . חברות גדולות כמו 012 ,013 וכו' מקליטות שיחות עם לקוחות (אחותי עבדה ב 012 לכן אני יודע את זה בוודאות) . ברור שזה קביל , תלוי רק באילו תנאים . בכל אופן כנראה שהבעיה תיסגר ושהחוזה שלי יועבר ל BESTSERV . כמובן ששום דבר לא ייסגר עד שאדם פונטה לא יענה . כמו כן מכתב מעורך הדין שלי כבר נכתב ויישלח אליו בהקדם . |
|
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
ממש חבל ואני חשבתי שהוא נחמד אפילו שבכל שיחה שלי איתו הוא ליכלך על כל חברה אחרת או מנהל אחר ורק רצה שאני אקנה ממנו תשרת היעודיי מזל שלא קניתי והלכתי לפי דבריכם אני מקווה שתסתדר איתו ושתקבל את כספך בחזרה,ובהצלחה בתביעה
|
![]() |
# 24 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 25 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() אני מקוהה שזה יפתר בהקדם בלי הרבה סיבוכים ושהחברה שלך תחזור לאוויר ![]() בהצלחה במאבק ![]() יום טוב, פרי. |
|
![]() |
# 26 | |
חסום
|
ציטוט:
בכל אופן אני הפקתי לקחים - שלא משכירים מחברה צד ג' ! אפילו גלעד הסביר לי והזהיר אותי וטוב שכך ! גלעד באמת אדם טוב שרק עזר לי בכל העניין , באמת תודה לו על הכול ומקווה שהעתיד צופן לנו יחסים טובים ![]() אני רק מקווה שאדם ייזכר לענות מתישהוא .. השנה .. |
|
![]() |
# 27 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
ודבר איתי ליאור..
![]() |
# 28 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ותראה איך הוא ירוץ להחזיר לך את הכסף.. |
|
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
מוזר לא יודע לי הוא ניראה ממש רציני אבל אם אתם אומרים וכבר עורך דין וכו' אז יש סיבה אני בעדכם.......
צור קשר באי סי קיו: 324533377 |
![]() |
# 30 | |
חסום
|
ציטוט:
מותר לי לא לענות ? עורך הדין שלי אמר לי לא לחשוף שום פרט על ההתקשרות בינינו . בכל אופן מדובר פה במישהו מאוד קרוב לי שעוזר לי להשיג את כספי בחזרה או לפחות את השרתים .. כרגע נוצר קשר עם חברת בסט סרב וכנראה שנעבור אליהם , מיד לאחר שאדם פונטה יענה .. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|