|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
ממליץ לך על BestServ
גלעד יעזור לך בהכל...ועכשיו הוא הביא שרתים חדשים במחיר מוזל. ממליץ לרכוש ממנו! |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
אני אומר LOM הם נראים לי יותר טובים למרות שלא הייתי לקוח איתם אני מכיר את המנהל שלהם דני...
כדאי לך לעבוד איתך וגם בזמן האחרון לא שומעים מBESTSERV אולי משהו שמה לא טוב או שלא יודע...
חבר וותיק
|
תודה לכולם,תודה אופק
![]() שבוע טוב דני. |
![]() |
# 24 |
עסק רשום
|
בחיים לא ההינו אולימפוס
בכל מקרה תודה לכולם |
![]() |
# 25 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בסט סרב שמנוהל על ידי גלעד, היה כך מאז שהוא נרשם כחברה בע"מ. בכל מקרה, אין מה להשוות. best serv עם יותר וותק, יותר גודל, ו...בהכל. ![]() |
|
![]() |
# 26 |
תודה על תרומתך.
|
אבי, איך אתה אומר שאתה שנתיים בשוק בדיוק?
תחת איזה שם של עסק? LOM שנפתח לפני פחות מחצי שנה מתי שאיחדתם את 3 החברות? בכל מקרה best-serv מחזיקה מעל 40 שרתים והרבה יותר מומלצת לפחות מבחינתי. התנסתי בשרותים של גלעד ולא הייתי כל-כך מאוכזב למרות שהיו טיפה בעיות פה ושם עם איתחול השרת, אבל זה בסדר ומובן לגמרי ואני לא רוצה להכנס לזה עכשיו. בכל מקרה, גלעד בחור זהב, שעוסק בתחום כבר המון זמן. שווה להשקיע עד השקל האחרון כדי להתאחסן אצלו.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
אנחנו קימים בשם של loads כמעט שנתיים
חבר וותיק
|
בסט סרב= חברה ענקית,אתה יכול לשלם בכיף ולדעת שאתה משלם על איכות.
לא נראה לי שיש כאן ביקורת אחת רעה על גלעד. לום,עסק לא פחות טוב אך דיי חדש לעומת בסט סרב. לפי דעתי לך על בסט סרב. |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני אישית ע"פ הביקורות ששמעתי לא הייתי הולך על גלעד . מה שכן אני אתמול פניתי לLOM לאבי דיברנו איתו בוועידה בלילה וסגרנו על רכישת שרת והשכרת שרת נוסף אני הייתי הולך עליו בעיניים עצומות . |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|