|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
מה שבטוח שהוא לא פרץ לשרת שלך דרך הפ.ניהול!
בדקתי ורק אתה נכנסת! |
![]() |
# 22 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
האמת אני לא מתכנת אז ככה שאל תסבך אותי עם PHP.. רק חשבתי.. כנראה שטעיתי.. ![]() מה שכן יש לי אותה והיא מורידה לי כמו גיבוי.. בכל מקרה, תודה על ההסבר... אני לא הכי מבין ב PHP .. טוב ללמוד ![]() |
|
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
רבותיי,
אחרי מספר דקות של שיחות עם analist, הושג הסכם. התשלום ייתבצע במספר תשלומים, ויוחזר לי המחיר עליו סיכמנו בהתחלה. ביום ראשון צריך להגיע התשלום הראשון. אני אראה אם האדם באמת עמד במילתו, והאם הוא לא באמת מה שחשבתי שהוא. תודה על עזרתכם, ולכל מי שניסה לעזור, תבורכו, הלוואי והיו יותר אנשים כמוכם בעולם. ואת התודה הכי גדולה, אני מבקש לתת ליפים, מZvaim.com שדבר עם הבחור, ושכנע אותו ללכת בדרך הישר.
משתמש - היכל התהילה
|
לפי האיסי שלו, נראה שיש לו ידע בפריצות...
ואם הוא כן הצליח לפרוץ לפאנל ניהול, אני מניח שהוא היה מוחק לוגים... |
![]() |
# 25 |
חבר פורום
|
מכיר תבנאדם
חחח... לא ידעתי.. שהוא גם עשה לך קטע.. חח.. הוא הבטיח לי. משהו דיברתי עוד איתו בטלפון
לא חשוב משהו קטן.. שטויות.. הבנאדם.. פורץ גדול ראיתי סרטונים.. ודברים.. בכל מקרה הוא בעל אתר טופיק.. www.topic.co.il |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
אהההההם נראה לי שיש קצת קצת קצת בעיה עם הנושא הזה...
אותו בן אדם לא זוכר איך הוא קרא לעצמו הגיע לחבר שלי (מתכנת) בדיוק עם אותה מערכת (LEECH) הוא אמר שהוא רוצה להמשיך אותה ולשפר וזה. חבר שלי הסכים. וואי אני מת מפחד (כנראה גם הוא...הרגע הראתי לו את האשכול) אני מקווה שזה יגמר בטוב. |
![]() |
# 27 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי, שמע,
(אני צד שלישי בעניין לא היה לי מושג שאני מתכנ על קוד נוב או משהו בסגנון), נחי תראה לי הוכחות, תמונות, קודים כל דבר שאתה יכול להראות לי על מנת שנאי אאמין לך ולא לו, שיהיה לי סיבה מבין? אולי באמת היה איזשהו הסכם, ביניכם ויש פה החסר פרטים או כל דבר אחר, אחי תן לי סיבות להאמין לך, ולא ללקוח! מבחינתי זה בעיה, יכול להיות שגם לו יש צד כלשהו בעניין. מבין? (אני וולדי שותפים). גיל |
![]() |
# 28 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
# 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי נחי,
הכל התחיל לפני יומיים. הגיע אליי מישהו (analist) בלחץ ובמהומה ואמר ליש הוא צריך שנאי אשפר לו משהו מישהו אמרתי לו, עצור, דבר ברור תגיד לי מה אתה רוצה בדיוק! אז הוא אמר לי שיש לו אתר בשם LEECH, והוא אתר הורדות, אמרתי לו בסדר, מה אתה רוצה שאני אעשה לך בו? הוא אמר אני רוצה שתשפר לי אותו, אמרתי שאין לי בעיה וזה כמובן בתשלום. הוא אמר שאין בעיה. התחלנו מדברים קטנים ובסיסים ב60 שקלים. אח"כ הוא ביקש עוד כמה דברים, ועלינו ל100 שקלים. בסוף הוא ביקש שאני אשפר לו עד יותר וממש אעשה לו את זה באיכות טובה מאוד אז עלינו ל150, ישבתי כל הלילה כדילסיים לו את העבודה, בבוקר, אני מקבל אימייל ובו מדבר איתי נחי ומספר לי את המקרה, ביררתי איתו (נחי) הכל על מה קורה מה קרה ומה קורה פה? הוא הסביר לי הכל מאחד לאחד והראה לי הוכחות מוצקות. אמרתי אין בעיה אני מאמין לך אני רואה. אז האו שמח מאוד, הוא אמר שAnaList בתהליכי תביעה, אמרתי לו שאני איתו, וככה הגענו בסופו של דבר למצב של היום, ככה זה כרגע ואני במצב של חוסר אונים, לא ידעתי שאני מתעסק עם קוד גנוב, לא ידעתי על זה בכלל. מזל שנחי בא והסביר לי, אחרת הייתי יכול להיתבע גם בסוף. עכשיו AnaList מסנן אותי לגמרי, יש לי תוכנה שמראה אם מישהו מחובר על מצב בלתי נראה, ואני רואה שהוא על בלתי נראה, והוא לא עונה. כרגע אין לי מה לעשות, הפסדתי 150 שקל שלא באים ברגל. גיל |
![]() |
# 30 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
בנוגע למקרה, מצער לשמוע שיש כאלה אנשים חארות. מקווה שיחזיר לך את הכסף נחי --- אגב אחרי בדיקת WHOIS: בעל הדומיין LEECH שמו ערן זאבי בעל הדומיינים IRC,ADMINISTRATOR שמו רועי פורת בעל הדומיין TOPIC שמו ג'ניה אלבוים בכל מקרה, מה שבטוח שכולם קשורים אחד לשני.. נסה ליצור קשר עם רועי פורת הזה או ערן זאבי
Last edited by sUP; 23-06-06 at 11:07.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|