|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
אני עוד אסתדר
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בהנחה שהנכשל הוא בחמש יחידות, אם הנכשל במקצוע חובה אתה יכול לשפר אותו שנה הבאה, אבל תזכור שציון נכשל בבגרות אינו מדד לסילוק מבית הספר. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
עומרי שוסטר זה מקום זבל!
ככה תמיד אמרו לנו ותמיד זה יהיה גם ככה...! אורט לא עד כדיי כך יקר... פשוט את התלמידים "המיוחדים" עד כתה ט' שולחים לאורט כי זה בית ספר שמקבלים את כולם והוא לא עד כדיי כך יקר... הכי טוב באמת אנקורי ![]()
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בכל בי"ס יש סמים וסיגריות, לא קשור עד כמה הבי"ס טוב ועד כמה הוא לא.
יש 2 אורטים מצליחים מאוד באשקלון, ובי"ס מקצועי (למידת מקצוע) שהוא אורט אדיבי. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בגלל נכשלים משאירים אותך כיתה ?
אחי הציונים שלי זה הכל נכשל חוץ מאנגלית ספורט ומחשבים ! כל השאר זה 0 רציני כתוב 0 השנה לא נכנסתי לאף שיעור ואין לי בגלל זה תעודת בגרות מלאה רק מחשבים אגב אני י"ב וסיימתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אחי איימו עלי 300 פעם שיעיפו אותי ולא העיפו סתם בילבולי שכל
# 8 |
חבר על
|
המנהלים האלה כולם דיבורים ודיפצופים.
אמרו לי אלף פעם שאני עף מבית-ספר, ולא עשו לי כלום (לא על מבחנים, ולא שלא עשו לי כלום, אלה סילקו אותי לכמה ימים וזימנו הורים). בקיצור, אני אומר שהמנהל עושה את זה כדאי שתפחד, ותתחיל להשקיע. אבל כמו שאמרת, חשוב מאוד להשקיע בלימודים. בעיקרון אין לימודים = אין עבודה = אין כסף = אין אוכל = אין חיים. לפי דעתי זה הולך ככה. בקיצור, שיהיה לך בהצלחה. ירין, Office-Serv.
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
איומים בשביל שיתחיל להשקיע?
על מה אתם מדברים? מחר מקבלים תעודות! בכל מקרה, זה כבר לא צחוק. היום הודיעו לשני חברים שלי מהכיתה שהם עוברים כיתה, ולאחד אחר נתנו שני אפשרויות: או לעזוב את הביצפר או להישאר כיתה.. כנראה שהוא נשאר כיתה. בכל מקרה יאיר.. אם יש לך בתי ספר אחרים, לך אליהם.. להישאר כיתה זה ממש באסה.
# 10 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
טוב אז ככה, האופציות הן להשאר כיתה או לחפש מקום אחר.. אני אנסה לשכנע את המנהלת למבחני קיץ.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|