|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
ניר אחלה בן אדם שבעולם והאמת אני לא מאמין לך.
בוא אני יזכיר לך מה היה לנו לפני שנה. זוכר את סלקציה? זוכר את הפלאש שביקשתי לעשות אבל לא היית ברמה שרציתי? ושהלכתי למישהו אחר אמרת משהו באיזור של "חכה חכה לא סיימתי איתך" טוב נו זה היה עוד סתם איום כי אחרי זה לא שמעתי ממך, אבל בכל זאת, אני לא מאמין לך וגם לא מאמין בך. אני אם ניר ואני יודע שניר בן אדם טוב שמאד מאד אוהב לעזור.
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לא מאמין על ניר, ניר אחלה בן אדם ורציני במיוחד בכול מה שקשור לחברה שלו.
אישית אני חושב שאתה מעוות משהו... כי ניר לעולם לא הזניח לקוח
חבר וותיק
|
לא מאמין על ניר, לא מאמין על ניר...
ניר עכשיו זה לא אבישי (זה עמרי) אולי באמת תחזיר לו את הפאנל ניהול של הדומיין והכל יגמר? |
![]() |
# 24 |
תודה על תרומתך!
|
לכל אלו שאמרו שאני צריך להחזיר לו את הדומיין, אז ככה:
אבישי הוא לא לקוח, אני רציתי שמישהו יעשה לי פלאש לאתר, והוא עשה, שאלתי אותו אם הוא רוצה דומיין או כסף הוא אמר דומיין, הזמנתי לו את הדומיין, לאחר ההזמנה הוא פשוט התעלם ממני, אז פשוט שיניתי את הDNSים של הדומיין למקום אחר. ואמרתי לו שברגע שאני אקבל את הקובץ fla של הפלאש אני אחזיר לו את הדומיין. הוא שלח לי איזשהו קובץ אך הוא לא נפתח לי אז שאלתי אותו למה והוא אמר לי שאין לי גרסא מתאימה, התקנתי כל גרסא אפשרית, באף גרסא לא עבד, והוא התעלם ממני. אז בקיצור, ברגע שהוא ישלח לי קובץ fla של הפלאש שעובד הוא יקבל את הדומיין בחזרה וניפרד כידידים. |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
אין בעיה ניר
![]() פייר אינף כמו שאומרים או למי שלא מבין מספיק הוגן. |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
זה אבישי,
מי שלא רוצה להאמין שלא יאמין, סיבוני למרבה הצער אתה דפקת אותי וזה כאב לי מאוד!!! הכנתי לו פלאש הכל סיכמנו 250 שקל!@! הראתי לטומי THE SKU;; הראתי באינוויז'ין ארט פתאום אמרת לי לא אני רוצה מפלאשיסט אחר אז תפסיק לחרטט!!!!! ניר קיבל FLA בובה כמו שאומרים הכל בסדר עם הקובץ מקור הפלאש ערכתי שינויים הכל כמו שהוא ביקש אבל אין דומין.. זה כבר לא הכוונה זה העיקרון! גיא תקרא את זה שוב.. בערך מתחילת החודש ה4 כל זה התחיל.. |
![]() |
# 28 | |
תודה על תרומתך!
|
ציטוט:
אומנם שלחת לי באמת קובץ FLA אבל הוא לא עבד לי, וזה אחרי שניסיתי בכמה מחשבים+גרסאות שונות. אז כמו שאמרתי לך כבר, ברגע שתשלח לי קובץ FLA שעובד תקבל את הדומיין. |
|
![]() |
# 29 |
אקס מנהל
|
אני לא מכיר את ניר יותר מידי,אבל את החברה שלו כן..
אני יודע שהם אמינים,יסודיים,ולא יתעלמו בלקוח. אז להגיד לך בעברית או באנגלית? Cut the bulshit! אני בטוח שזו אי-הבנה. (ולמי שחושב ש"תגובת ההגנה" הזו באה בגלל שאני מנהל וגם ניר מנהל,שיחשוב שוב). |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
כולכם מגנים עליו כאילו הוא טלית שכולה תכלת.. חלאס!! אנשים לא צדיקים מתי תבינו את זה??
לא מאמינים אל תאמינו מאחל לכולכם אחד אחד להידפק ממנו ורק אז תבינו! ניר אין לי אינטרס לשלוח לך FLA לא עובד.. אתה קיבלת את מה שהיית צריך נקודה אל תתווכח אפילו. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|