|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
נוקיה 6280 - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר נוקיה 6230i - - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר נוקיה 6101 - - מצלמה MP3 איפרה אדום ספיקר מוטורלה E1000 - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר סוני אריקסון K750i - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר סמסונג 990 - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר בהצלחה ![]()
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
יש מישהו שמוכר Nokia 6230i ? עם כן תציעו מחירים תודה מראש
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
החלטתי :]
אני נותן לאמא שלי ת- 6230i שלי, וקונה לעצמי 6280.
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אנחנו מחזיקים בבית 4 מכשירים של פלאפון, שבמצב הנוכחי, 3 מתוך הפלאפונים האלה, לא רק שמשלמים עליהם מדי חודש, גם משלמים על ביטוח, אחריות וכמובן... על פלאפון אחד לפחות, שלא נגמרה עליו ההתחייבות.
לנו הילדים (2 פלאפונים סה"כ) יש 100 דקות חינם במשפחה מדי חודש למשך 3 שנים - 100 דקות עם אבא, 100 דקות עם אמא ו100 דקות עם אחי הקטן. יש לנו כמובן גם את בזק, את הטלפון של בזק, שאנחנו מדברים בו יחסית הרבה, ועושים ממנו את רוב השיחות, משום שלפלאפונים שלנו אין קליטה באיזור שאנחנו גרים, אז רוב הטלפונים בסופו של דבר נעשים מבזק. במשפחה, SMS זה לא כזה להיט, אנחנו מעדיפים לדבר אחד עם השני, ואני לא רוצה להזכיר בכלל שירותי מולטימדיה של גלישה באינטרנט, הורדת קליפים, הורדת צלצולים, תשלום על המנגינה הזאת שכשמחייגים אליך שומעים שיר (זה לא משהו ענק, אבל מצטבר), לכל אחד מבני המשפחה יש גם מענה קולי מותאם אישית, אנחנו משנים אותו לעיתים תכופות. ואחרי כל הדברים הללו, המשפחה שלי לא עושה את ה2K, ויש לי אמא פטפטנית. אז איך אתה מסביר לי שאתה עושה 4K בחודש חשבון? Last edited by Eli-Hai; 22-05-06 at 18:03.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אני מבטיח לך ב100%, שאם הTV Slider שלי היה תומך בדור שלישי, הייתי מסוגל לשבת שעות עם חברים ולדבר איתם ככה, רק ש.. התקלקלה לי המצלמה, סעמק, פלאפון כזה מרובע. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
6280 Pלאפון על הפנים
כל הזמן נדפק קליטה חרא למרות שהמצלמה 2 מגה פיקסל עדיין חרא אין ספיקר אם אני לא טועה *יש לחבר שלי אני יש לי 6680 שקניתי לא מזמן אני ממש ממש מרוצה מסך גדול איכות מסך טובה מצלמה מעולה ויש סימביאן שזה דבר שולט אני מתקין תוכנות משחקים והכל חופשי
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|