|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
זה ברור אחת החברות הטובות ביותר בשוק .
עם אמינות ברמה תמיכה ברמה וכמובן שרת ברמה .. ! הבחירה הראשונה !
הוסטסניון
|
החברה הכי טובה שיש,בלי נפילות,שירות טוב,ותמיד עוזרים....
אה והם תמיד מחוברים בתוכנות המסרים |
![]() |
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 24 | |
חבר על
|
ציטוט:
(וכמובן יש חברות שיותר טובות אבל לכול אחד יש זכות הדיבור) בכול מקרה תודה לכולם מקווה שמתשיך להנות בשרותינו
# 25 |
הוסטסניון
|
תודה רבה לכולם נמשיך להשתדל =]
|
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() זה בסדר אני מבין שיש אנשים כאן שלא ממש קשורים ומנסים להרוס את הנושא - זה בסדר . תודה רבה לכולם על התגובות . |
|
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
חס וחלילה אני לא מזלזל בחברה שלהם אבל הם רחוקים מלהיות החברה הכי טובה
סתם אתם מטעים את האנשים שלא מבינים |
![]() |
# 29 |
Permanently Banned
|
Nforce,אתה יודע..לפעמים אפשר קצת לפרגן
|
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל איך אתה קובע מי "הכי טוב" ? מה זה מי שיש לו 30 שרתים יעודיים פרטיים משלו שהוא משכיר ? לא אני כבר יכול להראות לך ולא מעט שהם לא ממש טובים ויש להם את השרתים . אני יכול להגיד לך שאני משתדל להיות "הכי טוב" בשוק אבל בדרך שלי ולא בדרך של האחרים . אני יכול להגיד לך גם כן שאין עוד מישהו (לא בהכרח אבל לא נראה לי לפחות) שהשיטת מסחר שלו והטיפול בלקוחות שלו בכלל דומה לשלי . אנו מתייחסים לכל הלקוחות שלנו כאל משפחה ולא כאל לקוח ולא בהכרח מדברים בשפה גבוהה ללקוחות . במידה וזה לקוחות עיסקיים באמת שצריך לדבר בשפה גבוהה וגם כן זה רק בהתחלה כמו כולם . אני יכול להראות לך לקוחות עיסקיים שפיתחתי עבורם אתרים שלמים שוואלה בהתחלה דיברנו בשפה גבוהה ואחרי זה כמו סאחבקים מדברים וצוחקים והכל . אז חברה אנחנו לא אבל עסק ברמה גבוהה אני מאמין שאנחנו כן ואני מאמין שאנו נהיה עם טיפת רצון גם כן הכי טובים בשוק . (רצון והשקעה כמובן) . Last edited by MaorD; 04-05-06 at 17:06.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|